Sorum var Çok halsizim :(

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Çok halsizim :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 695 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok halsizim :(
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥
Sabah suyum geldi sanırım demiştim daha gelmeyince gitmedim ama saatler arası karnım belim agrıyordu akıntı mı nişan mı hiç bilmiyorum kan yoktu büyük bir yumurta akı gibi bişey geldi taharet alırken içinde yeşil sarı gibi rengi vardı beyaz beyaz damarlar delikler vardı annem bişey değildir korkma dedi annem sakinleştirdi beni bugün zaten 6 hissi kuvvetli olan biri bişey yok senin suyun degil kaçırmıssındır dedi ama emin olamamıştım ama neyse dua ede ede gezdim bugün ama suan asırı halsizlik var seker tansiyon iyi acaba.stres yaptığım için mi halsİzlik oldu sancılarım var ara ara sırtımdan karnıma geçiyor o kadar ara da ise rahmim acıyor yürümekte zorlanıyorum pazartesi bir gelseydi
O kadar korku var ki içimde ya kaybedersem diye bebeğimi anlatamam hareketi güzel gibi ama işte aksam kollarımı yüksek bir yere uzandım zorlanmadım ama korktum sonra unutmuştum o an işim vardı :( cok uzun oldu ay bilmiyorum ki :((((

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Sabah suyum geldi sanırım demiştim daha gelmeyince gitmedim ama saatler arası karnım belim agrıyordu akıntı mı nişan mı hiç bilmiyorum kan yoktu büyük bir yumurta akı gibi bişey geldi taharet alırken içinde yeşil sarı gibi rengi vardı beyaz beyaz damarlar delikler vardı annem bişey değildir korkma dedi annem sakinleştirdi beni bugün zaten 6 hissi kuvvetli olan biri bişey yok senin suyun degil kaçırmıssındır dedi ama emin olamamıştım ama neyse dua ede ede gezdim bugün ama suan asırı halsizlik var seker tansiyon iyi acaba.stres yaptığım için mi halsİzlik oldu sancılarım var ara ara sırtımdan karnıma geçiyor o kadar ara da ise rahmim acıyor yürümekte zorlanıyorum pazartesi bir gelseydi
O kadar korku var ki içimde ya kaybedersem diye bebeğimi anlatamam hareketi güzel gibi ama işte aksam kollarımı yüksek bir yere uzandım zorlanmadım ama korktum sonra unutmuştum o an işim vardı :( cok uzun oldu ay bilmiyorum ki :((((
Canım yeşil sarı gibi şeyler diyorsun korkutmak istemiyorum ama bı acile git çünkü nişan rengi öyle olmaz. Benim suyum yeşil renkte gelmişti bebeğim kakasını yapmıştı.acil sezeryan oldum sende risk alma ağrılarım var diyorsun birde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım yeşil sarı gibi şeyler diyorsun korkutmak istemiyorum ama bı acile git çünkü nişan rengi öyle olmaz. Benim suyum yeşil renkte gelmişti bebeğim kakasını yapmıştı.acil sezeryan oldum sende risk alma ağrılarım var diyorsun birde
Bende halsizlik bulantı olmuştu su gelmeden önce seni korkutmak istemiyorum acile git

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende halsizlik bulantı olmuştu su gelmeden önce seni korkutmak istemiyorum acile git
Sabahki gelen sıvı sey şeffaftı sanırım yeşil degil gelen yoğun akıntı yeşil sarı gibi içinde beyaz damarlar delikler vardı :((

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Korkma kuzum endişe etme kendini çok sıkıyorsun Allah'ın izniyle herşey güzel olucak inşallah

Korkma kuzum endişe etme kendini çok sıkıyorsun Allah'ın izniyle herşey güzel olucak inşallah
İnsallah canım bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim aglayasım geliyor ya ortada bişey yok tartışma yok bişey yok ama ben bi anda böyle oldum asabiyim evdeki kimseyi görmek istemiyorum sanki ama onlarıda cok seviyorum acaba bugün büyük stres gibi bişey oldu o mu sarstı anlamadım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Anladım canım allah razı olsun sizden gerçekten iyiki varsınız
Senden de Allah razı olsun canım sende iyi ki varsın🥰 sadece biraz fazla stres yapıyorsun gibi anladım. İlk gebelik sanırım gayet normal hissettiklerin. Bilmediğimiz için yaşayarak öğreniyoruz. Canından can taşıyorsun gözünden sakınıyorsun çok iyi anlıyorum. Ama öyle ya da böyle bir şekilde doğacak ikinizde saglikli mısınız o önemli senin stresini bebeğinde hisseder. Biraz sakin kalmaya çalış. Kavuşacağınız anı düşün 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar