Sorum var Çok halsizim 😌

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya94 tarafından oluşturulan Çok halsizim 😌 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 437 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok halsizim 😌
Konbuyu başlatan Asya94
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asya94

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar 9 haftalık hamileyim bu halsizlik ve yorgunluk hiç bir şeyden zevk almama yaşamıyorum gibi his var içimde bu nezaman geçer bilen varmı
12 haftalığım yorgunluğum geçti de şimdi başka şeyler.... Doğurunca geçincek galiba herley 😝 geçmiş olsun tatliş anne

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar 9 haftalık hamileyim bu halsizlik ve yorgunluk hiç bir şeyden zevk almama yaşamıyorum gibi his var içimde bu nezaman geçer bilen varmı
Ben doğum yapana kadar öyleydim, 11 gün oldu doğum yapalı yaşadığımı anladım valla 🤗 oğlumla koşup oynamayı özlemişim ☺️ Allah yardımcın olsun inşallah 🥰

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım daha yolun başındasln inşaAllah ireleyen hafdalarda gecer ilk hafdalarda daha cok oluyor hafda büyüdükce azalıyor biraz ben 24hafdadaylm ama halen halsizdik var üzerimde

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar