Kasılmaların düzenli mı canım sağlıkla gelsin kuzucuk 🙏 evet ama sançim yok bekliyorum şu an.
Ö Özlem Miray Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 154 1 Aralık 2022 #11 Zeynep23' Alıntı: Kasılmaların düzenli mı canım sağlıkla gelsin kuzucuk Genişletmek için tıkla ... evet ama sançim yok bekliyorum şu an.
Zeynep23' Alıntı: Kasılmaların düzenli mı canım sağlıkla gelsin kuzucuk Genişletmek için tıkla ... evet ama sançim yok bekliyorum şu an.
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 1 Aralık 2022 #12 Özlem Miray' Alıntı: kızlar buün tam kırk haftalik olduk ama 1 saattir cok aşiri hareketli bu dogum belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Rebbim sag salim kucagna almayi nasib etsin
Özlem Miray' Alıntı: kızlar buün tam kırk haftalik olduk ama 1 saattir cok aşiri hareketli bu dogum belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Rebbim sag salim kucagna almayi nasib etsin
Ö Özlem Miray Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 154 1 Aralık 2022 #13 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Rebbim sag salim kucagna almayi nasib etsin Genişletmek için tıkla ... aminnn Allah razı olsun
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Rebbim sag salim kucagna almayi nasib etsin Genişletmek için tıkla ... aminnn Allah razı olsun
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 2 Aralık 2022 #14 Özlem Miray' Alıntı: evet ama sançim yok bekliyorum şu an. Genişletmek için tıkla ... Sıklaşıp şiddeti artınca hastaneye gidersin zaten canım suyun gelince hemen git bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
Özlem Miray' Alıntı: evet ama sançim yok bekliyorum şu an. Genişletmek için tıkla ... Sıklaşıp şiddeti artınca hastaneye gidersin zaten canım suyun gelince hemen git bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
Ö Özlem Miray Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 154 2 Aralık 2022 #15 Zeynep23' Alıntı: Sıklaşıp şiddeti artınca hastaneye gidersin zaten canım suyun gelince hemen git bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... aminnnn
Zeynep23' Alıntı: Sıklaşıp şiddeti artınca hastaneye gidersin zaten canım suyun gelince hemen git bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... aminnnn
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Aralık 2022 #16 Özlem Miray' Alıntı: aminnn Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Allah hepimizden razi olsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Aralık 2022 #17 Özlem Miray' Alıntı: kızlar buün tam kırk haftalik olduk ama 1 saattir cok aşiri hareketli bu dogum belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı inşallah canım
Özlem Miray' Alıntı: kızlar buün tam kırk haftalik olduk ama 1 saattir cok aşiri hareketli bu dogum belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı inşallah canım
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 3 Aralık 2022 #18 Özlem Miray' Alıntı: kızlar buün tam kırk haftalik olduk ama 1 saattir cok aşiri hareketli bu dogum belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Benim kızım da doğum zamanı çok hareketli ve kasılmalarım aşırı oluyordu takip et canım, sıklaşırsa doktora git
Özlem Miray' Alıntı: kızlar buün tam kırk haftalik olduk ama 1 saattir cok aşiri hareketli bu dogum belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Benim kızım da doğum zamanı çok hareketli ve kasılmalarım aşırı oluyordu takip et canım, sıklaşırsa doktora git
Ö Özlem Miray Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 154 3 Aralık 2022 #19 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Benim kızım da doğum zamanı çok hareketli ve kasılmalarım aşırı oluyordu takip et canım, sıklaşırsa doktora Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Benim kızım da doğum zamanı çok hareketli ve kasılmalarım aşırı oluyordu takip et canım, sıklaşırsa doktora git Genişletmek için tıkla ... suan bi sancı girp cıkıyo beklemedeyim Genişletmek için tıkla ...
Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Benim kızım da doğum zamanı çok hareketli ve kasılmalarım aşırı oluyordu takip et canım, sıklaşırsa doktora Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Benim kızım da doğum zamanı çok hareketli ve kasılmalarım aşırı oluyordu takip et canım, sıklaşırsa doktora git Genişletmek için tıkla ... suan bi sancı girp cıkıyo beklemedeyim Genişletmek için tıkla ...
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 3 Aralık 2022 #20 Bekle canım sıklaşırsa git