😔 Cok korkuyorum yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra gök tarafından oluşturulan 😔 Cok korkuyorum yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 460 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 😔 Cok korkuyorum yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Kübra gök
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra gök

Kübra gök

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugun Dr a gittim zaten gıda zehirlenmesi yaşadım onun üzerine kanımda Bi mikrop var ve ne oldugu bilinmiyor bebeği gördüm diye sevinerek cıktım kan verdim ağlayarak eve döndüm cocuğa zararı varmış yarın tekrar gidicem idrar ve buyuk abdeste bakılıcak cok korkuyorum resmen yıkıldım duyunca kanımda olan mikrop 13 Ken iki gunde 42 ye yukselmiş ve devam ediyormuş yükselmeye

Özlem anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugun Dr a gittim zaten gıda zehirlenmesi yaşadım onun üzerine kanımda Bi mikrop var ve ne oldugu bilinmiyor bebeği gördüm diye sevinerek cıktım kan verdim ağlayarak eve döndüm cocuğa zararı varmış yarın tekrar gidicem idrar ve buyuk abdeste bakılıcak cok korkuyorum resmen yıkıldım duyunca kanımda olan mikrop 13 Ken iki gunde 42 ye yukselmiş ve
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canm Allah şifa versin atlatrsın zararsiz bi şekilde inşallah..

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugun Dr a gittim zaten gıda zehirlenmesi yaşadım onun üzerine kanımda Bi mikrop var ve ne oldugu bilinmiyor bebeği gördüm diye sevinerek cıktım kan verdim ağlayarak eve döndüm cocuğa zararı varmış yarın tekrar gidicem idrar ve buyuk abdeste bakılıcak cok korkuyorum resmen yıkıldım duyunca kanımda olan mikrop 13 Ken iki gunde 42 ye yukselmiş ve devam ediyormuş yükselmeye
Kaç haftalık hamilesin canım. Doktor ne dedi tam olarak çözümü var demi

Kübra gök

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalık hamilesin canım. Doktor ne dedi tam olarak çözümü var demi
19 hafta 6 gun ya hiç bişi soylemiyor ne oldugu belli değil mikrobun ama cok hızlı kanıma yayılıyor onu biliyorum sadece enfeksiyon da aynı sekilde daha gıda zehirlenmesini atlatamadan bu cıktı

İnşallah 😔

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar