Çok korkuyorum!!!

• Konbuyu başlatan Ani
  • Toplam 12 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ani tarafından oluşturulan Çok korkuyorum!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,758 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok korkuyorum!!!
Konbuyu başlatan Ani
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ani

Ani

Kayıtlı Üye
rank
23 haftalık hamileyim ve sertlik beni çok rahatsız ediyor!!!Acaba neden oluyor aynı şey yaşayan var mı ??? Henüz çok erken degil mi bu sertliği hiss etmek

Beyzaaa

Kayıtlı Üye
rank
23 haftalık hamileyim ve sertlik beni çok rahatsız ediyor!!!Acaba neden oluyor aynı şey yaşayan var mı ??? Henüz çok erken degil mi bu sertliği hiss etmek
Bende 33+2 haftalık hamileyim canım bende de oluyor sertleşme bebek Bi yere toplanıyor çok rahatız ediyo Dr normal dedi ama sormuştum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ben şuan 21 haftaligim benimde kasik ağrılarım aşırı oluyor özellikle yatakta pozisyon değiştirirken zorlanıyorum öyle bazen evin içinde oturup kalkarken zorlanıyorum ki şimdiden bunları yaşıyorum ilerleyen zamanlarda kendimi düşünemiyorum 🤦 seninde sertleşme normal.bence bebek nbuyuyor kilosu ağırlığı artıyor bu yerde toplanınca sertlik olur ağrın olmasında cnm korkma

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Son aylar daha kötü olacak bı yere toplanıyor berbat acıyor konusurken bile bol bol sev o bölgeyi konuş hareket ederek yer değiştirir bende 25+1 haftalık oldum bende de oluyor öyle yapıyorum birde hareket etmiyor uzun süre seviyorum. İki gün önce hareket etmiyordu çok korktum babasını aradim babası da Zeynep İkra diyince hareket etti niye anneyi uzuyorsun bak anne korkuyor diyor resmen babasının konuşmasını beklemiş gibi babasını tanıyor o kadar çikolata yedim ki hareket etsin diye şuan hala bogazlarim acıyor yani ona rağmen tepki vermedi babası Zeynep İkra diyince hanım efendi hareket etti🤲❤️ egzersiz de işe yarar canım onu da deneyebilirsin ılık duş al tempolu koşu yap evde o durumlarda bazen zor oluyor ama mecburuz ❤️

Ani

Kayıtlı Üye
rank
Son aylar daha kötü olacak bı yere toplanıyor berbat acıyor konusurken bile bol bol sev o bölgeyi konuş hareket ederek yer değiştirir bende 25+1 haftalık oldum bende de oluyor öyle yapıyorum birde hareket etmiyor uzun süre seviyorum. İki gün önce hareket etmiyordu çok korktum babasını aradim babası da Zeynep İkra diyince hareket etti niye anneyi uzuyorsun bak anne korkuyor diyor resmen babasının konuşmasını beklemiş gibi babasını tanıyor o kadar çikolata yedim ki hareket etsin diye şuan hala bogazlarim acıyor yani ona rağmen tepki vermedi babası Zeynep İkra diyince hanım efendi hareket etti🤲❤️ egzersiz de işe yarar canım onu da deneyebilirsin ılık duş al tempolu koşu yap evde o durumlarda bazen zor oluyor ama mecburuz ❤️
Tamam canım çok teşekkür ederim 💕

Tüm sayfalar yüklendi.