Çok Kötüyüm😢😢😢😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Çok Kötüyüm😢😢😢😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,296 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok Kötüyüm😢😢😢😢
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

Bir Mucize

Kayıtlı Üye
rank
Dün doktora gitdimde Çoçuğum kalbi durmuş diye öyrendim çok kötü oldum Ve ilk çoçuğum 3 Aylık evliyim ...Hala İnanamıyorum.Ve Kürtaj etdilerr.Çok Kötüyümm kendime gelemiyorumm😢😢😢😢😢😢
Ben de yaşadım aynı durumu maalesef. Ilk bebeğim 8 haftalikken kalp atışlarını dinlemiştik, bir sonraki kontrolde 11 haftalik olması gerekirken 8 haftada kaldığını öğrenmiştik. Kürtaj yapmışlardı. O zaman olayın şokunu atlatmak zor oluyor seni çok iyi anlıyorum, büyük ihtimalle sağlıksız bir gebelikti o yüzden kalbi durdu. Genetik teste gönderdiniz mi ? Diğer gebeliklerde eğer bir sorun varsa önlem almak için.

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Ben de yaşadım aynı durumu maalesef. Ilk bebeğim 8 haftalikken kalp atışlarını dinlemiştik, bir sonraki kontrolde 11 haftalik olması gerekirken 8 haftada kaldığını öğrenmiştik. Kürtaj yapmışlardı. O zaman olayın şokunu atlatmak zor oluyor seni çok iyi anlıyorum, büyük ihtimalle sağlıksız bir gebelikti o yüzden kalbi durdu. Genetik teste gönderdiniz mi ? Diğer gebeliklerde eğer bir sorun varsa önlem almak için.
15Gün beklememiz gerektigini söyledi doktor.15 günden sonra gel dedii ....Evet çok kötü birşey.Kürtaj oldukdan kaç ay sonra hamile Kaldınız?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin Cümlemizden Allah razıdır İnşallah 🤲🏻Canım bence biraz bekle vücudun dinlensin derim ama Allah'ın işine belli olmaz burda kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar var daha yeni evliymişsin hem olur yani takma stres yapma stres çok etkiliyo çünkü
Yok zaten kontrole gidicegiz eşimle .15 günden sonra...

Amin Cümlemizden Allah razıdır İnşallah 🤲🏻Canım bence biraz bekle vücudun dinlensin derim ama Allah'ın işine belli olmaz burda kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar var daha yeni evliymişsin hem olur yani takma stres yapma stres çok etkiliyo çünkü

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Dün doktora gitdimde Çoçuğum kalbi durmuş diye öyrendim çok kötü oldum Ve ilk çoçuğum 3 Aylık evliyim ...Hala İnanamıyorum.Ve Kürtaj etdilerr.Çok Kötüyümm kendime gelemiyorumm😢😢😢😢😢😢
Canim ya inwallah yenr olar nece hefdelik idin?

Hansi hekime gedirdin?

Bir Mucize

Kayıtlı Üye
rank
15Gün beklememiz gerektigini söyledi doktor.15 günden sonra gel dedii ....Evet çok kötü birşey.Kürtaj oldukdan kaç ay sonra hamile Kaldınız?

Doktorumuz 3 ay beklememizi söylemişti. Biz bekledik sonra bir de covid atlattık ☺️ Bekleme süresi ve covidle beraber 7 ay sonra şimdiki bebeğime hamile kaldım 🙏

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
LDün doktora gitdimde Çoçuğum kalbi durmuş diye öyrendim çok kötü oldum Ve ilk çoçuğum 3 Aylık evliyim ...Hala İnanamıyorum.Ve Kürtaj etdilerr.Çok Kötüyümm kendime gelemiyorumm😢😢😢😢😢😢
Canimm Allah sebir versin bes hec leke felan gelmemiwdi sene yeni agrin felan yox idi mendede birinci uwaq duwuy olmuwdu insallah Allah evezun verer

Tüm sayfalar yüklendi.