Çok Kötüyüm😢😢😢😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Çok Kötüyüm😢😢😢😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,296 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok Kötüyüm😢😢😢😢
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
15Gün beklememiz gerektigini söyledi doktor.15 günden sonra gel dedii ....Evet çok kötü birşey.Kürtaj oldukdan kaç ay sonra hamile Kaldınız?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok zaten kontrole gidicegiz eşimle .15 günden sonra...

Olur Allah'ın izniyle bidaha merak etme üzme kendini canım stres yapma kendine yeter 😌

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Dün doktora gitdimde Çoçuğum kalbi durmuş diye öyrendim çok kötü oldum Ve ilk çoçuğum 3 Aylık evliyim ...Hala İnanamıyorum.Ve Kürtaj etdilerr.Çok Kötüyümm kendime gelemiyorumm😢😢😢😢😢😢
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun insan ister istemez üzülür ama şunu dikkate al lütfen aşırı stres bebek sahibi olmanı etkileyebilir ablamda bir düşük bir kürtaj oldu ama şuan iki kızı var sanırım kürtajdan kırk gün sonra hamile kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşaAllah üzülme 💐

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Canim ya inwallah yenr olar nece hefdelik idin?

Hansi hekime gedirdin?
Eslinde biz 8 heftelik diye getmişdik.6+5İnkişaftan qalıb dediler.Mini abort etdi hekim...Aglamakdan gözlerim şişib.Men Maştağada qalıram Burda Kemale Xanım var çok Yaxşı hekimdii narazı deyilem hekimimden o mene demişdi50-50di inkişaf zeifdi demişdii...Yenede mene müaliceler yazdı çalışdıkii qabaga getire ama Olmadıı demekki saglam hamilelik deyilmiş

Gecmıs olsun canım 🤲🥰
Allah Razı olsun

Gecmıs olsun canım 🤲🥰
Allah Razı olsun
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun insan ister istemez üzülür ama şunu dikkate al lütfen aşırı stres bebek sahibi olmanı etkileyebilir ablamda bir düşük bir kürtaj oldu ama şuan iki kızı var sanırım kürtajdan kırk gün sonra hamile kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşaAllah üzülme 💐
caann İnşallah Canım menim.Sizlerlee Konuştuğum zaman Düzeliyorum ..güzel sözler duyduğum zaman iyi geliyor banaa.Hepinize teşekkür ederim

Canimm Allah sebir versin bes hec leke felan gelmemiwdi sene yeni agrin felan yox idi mendede birinci uwaq duwuy olmuwdu insallah Allah evezun verer
Yoo heçbir belirti yox idi..Heçne hiss etmirdim agrı falanda yox idi

Son düzenleme:

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Eslinde biz 8 heftelik diye getmişdik.6+5İnkişaftan qalıb dediler.Mini abort etdi hekim...Aglamakdan gözlerim şişib.Men Maştağada qalıram Burda Kemale Xanım var çok Yaxşı hekimdii narazı deyilem hekimimden o mene demişdi50-50di inkişaf zeifdi demişdii...Yenede mene müaliceler yazdı çalışdıkii qabaga getire ama Olmadıı demekki saglam hamilelik deyilmiş

Allah Razı olsun

Allah Razı olsun

caann İnşallah Canım menim.Sizlerlee Konuştuğum zaman Düzeliyorum ..güzel sözler duyduğum zaman iyi geliyor banaa.Hepinize teşekkür ederim

Yoo heçbir belirti yox idi..Heçne hiss etmirdim agrı falanda yox idi
Yaxwi olar inwallah darixma 1 defe veren Allah birinife verer

Tüm sayfalar yüklendi.