Kizlar 31+5 haftalık hamileyim 35 kiloyla hamile kaldım şuan 50 kiloyum bu zamana kadar hiç bı sıkıntı yoktu herşey normaldi bugünkü kontrolde bebeğimin karın bölgesinin 2 hafta geriden geldiğini söyledi ama endişe etmemem gerektiğini takip edicegini benim kendiminde minyon olmamla alakalı olabilicegini söyledi ama gelin bide benim içime sorun okadar çok üzülüyorum ki vicdan azabı var içimde iyimi bakamadim acaba yiyorum sürekli ama bilmiyorum çok üzüldüm sizce bu durum düzelir mi nolur bı ak
İlk çocuğumda banada kafasına göre elleri kolları çok küçük kalmış dediler tam kaç haftalikken dediler hatırlamıyorum baya üzülmüştüm ağlamıştım yatış yaptılar bana profosor geldi bana ayağa kalk bakıyım dedi kalktım bende minyon tipliyim hiç 50 kiloya çıkamam baktı bana anne zaten minyon tipli boyu felan kısa dedi anneye benzemiş minyonluktan yana dedi icimi ferahlatti çok şükür şimdi 5 yaşında hiç bı sıkıntısı yok allahima çok şükür çokta sağlıklı benim gibi biraz minyon tipli sadeceKizlar 31+5 haftalık hamileyim 35 kiloyla hamile kaldım şuan 50 kiloyum bu zamana kadar hiç bı sıkıntı yoktu herşey normaldi bugünkü kontrolde bebeğimin karın bölgesinin 2 hafta geriden geldiğini söyledi ama endişe etmemem gerektiğini takip edicegini benim kendiminde minyon olmamla alakalı olabilicegini söyledi ama gelin bide benim içime sorun okadar çok üzülüyorum ki vicdan azabı var içimde iyimi bakamadim acaba yiyorum sürekli ama bilmiyorum çok üzüldüm sizce bu durum düzelir mi nolur bı akıl verin bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sen korkma sıkma canını bebis de çok etkileniyor karnında Allahın izniyle sağlıklı şekilde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahim canım bide hemşire dedi ki biz ve doktorlar Allah kuluyuz makina dan ne goruyosak onu söylüyoruz dediİlk çocuğumda banada kafasına göre elleri kolları çok küçük kalmış dediler tam kaç haftalikken dediler hatırlamıyorum baya üzülmüştüm ağlamıştım yatış yaptılar bana profosor geldi bana ayağa kalk bakıyım dedi kalktım bende minyon tipliyim hiç 50 kiloya çıkamam baktı bana anne zaten minyon tipli boyu felan kısa dedi anneye benzemiş minyonluktan yana dedi icimi ferahlatti çok şükür şimdi 5 yaşında hiç bı sıkıntısı yok allahima çok şükür çokta sağlıklı benim gibi biraz minyon tipli sadece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sen korkma sıkma canını bebis de çok etkileniyor karnında Allahın izniyle sağlıklı şekilde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahim canım bide hemşire dedi ki biz ve doktorlar Allah kuluyuz makina dan ne goruyosak onu söylüyoruz dediİlk çocuğumda banada kafasına göre elleri kolları çok küçük kalmış dediler tam kaç haftalikken dediler hatırlamıyorum baya üzülmüştüm ağlamıştım yatış yaptılar bana profosor geldi bana ayağa kalk bakıyım dedi kalktım bende minyon tipliyim hiç 50 kiloya çıkamam baktı bana anne zaten minyon tipli boyu felan kısa dedi anneye benzemiş minyonluktan yana dedi icimi ferahlatti çok şükür şimdi 5 yaşında hiç bı sıkıntısı yok allahima çok şükür çokta sağlıklı benim gibi biraz minyon tipli sadece