Cok kötüyüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ilkemys tarafından oluşturulan Cok kötüyüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,111 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cok kötüyüm
Konbuyu başlatan Ilkemys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ilkemys

Ilkemys

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba 37+3 hamileyim ama 15 gündür gecmeyen grip oksurukle uğraşıyorum halsizlik hatsafda doktorda ilaç vermedi evde sürekli bisey yapıyorum ama bi iyilesemedim ne olur böyle olup toparlanmak için neler yaptınız fikir verin

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Screenshot_20220402-190023_Chrome.jpg

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kizlar merhaba 37+3 hamileyim ama 15 gündür gecmeyen grip oksurukle uğraşıyorum halsizlik hatsafda doktorda ilaç vermedi evde sürekli bisey yapıyorum ama bi iyilesemedim ne olur böyle olup toparlanmak için neler yaptınız fikir verin
Oku canim insallah iyi gelir

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm..bol meyve tüket.. nane limon içine meyve kabukları ve karabiber ekle iç . Ve her gece yatmadan önce pekmez ile zeytin yağını ılık şekilde iç öyle uyu.. ilaç olarak da parol icebilirsin zararı yok

Ilkemys

Kayıtlı Üye
rank
Ekli dosyayı görüntüle 1815

Oku canim insallah iyi gelir
İnşallah 🤲

Geçmiş olsun cnm..bol meyve tüket.. nane limon içine meyve kabukları ve karabiber ekle iç . Ve her gece yatmadan önce pekmez ile zeytin yağını ılık şekilde iç öyle uyu..

Geçmiş olsun cnm..bol meyve tüket.. nane limon içine meyve kabukları ve karabiber ekle iç . Ve her gece yatmadan önce pekmez ile zeytin yağını ılık şekilde iç öyle uyu..

Tüm sayfalar yüklendi.