Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bastan ayrı ev sartı kostum merkezde yasıycaz dedım tmm dedıler ev aldık dedıler evlendıkten hepsı yalan oldu ,bende saberttım zamnla hersey guzel olur dedım ama olmadı keskr hıc katlanmasaydım ama bende kırsal kesımde buyudum hanı bosanmak yada baba evıne gerı donmek hos karsılanmıyo ,ama artık hıc kımse umrumda degıl kım ne derse desın şerefımle geldım şerefımle gıdıyorm
İnsallah hayatın boyunca hep bole sanslı olursun,esınede helal olsun ,bızım kı 2 adım oteye cıkamıyo ,kaynana ve kayınbaba mılletı ınsanın omrunu yerler valla
Amin inşallah canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah seninkine de Allah rahmet eylesin inşallah inşallah canım benim tek duam o kendi yuvamız olsun ya
Amin inşallah canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah seninkine de Allah rahmet eylesin inşallah inşallah canım benim tek duam o kendi yuvamız olsun ya
Amin canım bayramdan sonra cocuklarımı alıp kardesımın yanına gıdıcem orda ev tutup calısıcam zor olucak ama artık ,tum bu yasadıklarımı tahammulum kalmadı onların kolesı gıbı yasamıucam,Allah kolaylıgını vercektır ınsallah..
Sımdıkı aklım olsa ezdırmezdım baba evındede bıraz ezık buyudgm ıcın basımı kaldırmam bıraz zaman aldı ıste ,sımdkı aklım olsa bı gun durmazdım deymezmıs anladım cunku kımse ıcın degmıyo tek fadakrlıgı cocuklarına yapcak ınsan
Sımdıkı aklım olsa ezdırmezdım baba evındede bıraz ezık buyudgm ıcın basımı kaldırmam bıraz zaman aldı ıste ,sımdkı aklım olsa bı gun durmazdım deymezmıs anladım cunku kımse ıcın degmıyo tek fadakrlıgı cocuklarına yapcak ınsan
Helâl olsun sana güçlü kadın Yaptığın şey o kadar zor ki Allah yolunu açık etsin.Yuvanın yıkılmasına çok üzüldüm yanlış anlama ama hayata da bir kere geliyoruz neden onun bunun hayatında figüran olalım.Hepimiz başrolü hakediyoruz.İnşallah eşinin de başına vururda hatasını anlar bazı insanlar kaybetmeden anlayamıyor yanındakinin değerini