Cok üzgünüm cok yanlizim
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 3 Nisan 2021 #2 Evinn' Alıntı: Cok üzgünüm cok yanlizim Genişletmek için tıkla ... Biz yalnız degiliz bizim Rabbimiz var gülüm Hayırdır ne oldu niye agliyorsun
Evinn' Alıntı: Cok üzgünüm cok yanlizim Genişletmek için tıkla ... Biz yalnız degiliz bizim Rabbimiz var gülüm Hayırdır ne oldu niye agliyorsun
F Fatmacan Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 3 Nisan 2021 #3 Evinn' Alıntı: Cok üzgünüm cok yanlizim Genişletmek için tıkla ... Cnm benim Rabbim hep bizimle bizi asla yalniz bırakmaz ona dua et o senin sesini duyandir
Evinn' Alıntı: Cok üzgünüm cok yanlizim Genişletmek için tıkla ... Cnm benim Rabbim hep bizimle bizi asla yalniz bırakmaz ona dua et o senin sesini duyandir
E Evinn Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 344 3 Nisan 2021 #4 Derya46' Alıntı: Biz yalnız degiliz bizim Rabbimiz var gülüm Hayırdır ne oldu niye agliyorsunikinci Genişletmek için tıkla ... Derya46' Alıntı: Biz yalnız degiliz bizim Rabbimiz var gülüm Hayırdır ne oldu niye agliyorsun Genişletmek için tıkla ... 2. Hamileliğim 7 hlaftaligim ama eşim çok anlayışsız ilgisiz bu beni çok uzuyor hic bir şekilde bana yardımcı olmuyor sürekli kızıyor
Derya46' Alıntı: Biz yalnız degiliz bizim Rabbimiz var gülüm Hayırdır ne oldu niye agliyorsunikinci Genişletmek için tıkla ... Derya46' Alıntı: Biz yalnız degiliz bizim Rabbimiz var gülüm Hayırdır ne oldu niye agliyorsun Genişletmek için tıkla ... 2. Hamileliğim 7 hlaftaligim ama eşim çok anlayışsız ilgisiz bu beni çok uzuyor hic bir şekilde bana yardımcı olmuyor sürekli kızıyor
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 3 Nisan 2021 #5 Evinn' Alıntı: 2. Hamileliğim 7 hlaftaligim ama eşim çok anlayışsız ilgisiz bu beni çok uzuyor hic bir şekilde bana yardımcı olmuyor sürekli kızıyor Genişletmek için tıkla ... Allah yardimcin olsun canim sonucta beraber yaptiniz çocuğu yardimci olmasi lazim sana sende kendini yıpratma üzülme hamilesin üzülmemelisin
Evinn' Alıntı: 2. Hamileliğim 7 hlaftaligim ama eşim çok anlayışsız ilgisiz bu beni çok uzuyor hic bir şekilde bana yardımcı olmuyor sürekli kızıyor Genişletmek için tıkla ... Allah yardimcin olsun canim sonucta beraber yaptiniz çocuğu yardimci olmasi lazim sana sende kendini yıpratma üzülme hamilesin üzülmemelisin
E Evinn Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 344 3 Nisan 2021 #6 Derya46' Alıntı: Allah yardimcin olsun canim sonucta beraber yaptiniz çocuğu yardimci olmasi lazim sana sende kendini yıpratma üzülme hamilesin üzülmemelisin Genişletmek için tıkla ... Allah beni affetsin baktım çok üstüme geliyor kanamam var dedim düşük tehlikesi var dedim hic adam yine kendinden ödün vermiyor
Derya46' Alıntı: Allah yardimcin olsun canim sonucta beraber yaptiniz çocuğu yardimci olmasi lazim sana sende kendini yıpratma üzülme hamilesin üzülmemelisin Genişletmek için tıkla ... Allah beni affetsin baktım çok üstüme geliyor kanamam var dedim düşük tehlikesi var dedim hic adam yine kendinden ödün vermiyor
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 3 Nisan 2021 #7 Evinn' Alıntı: Allah beni affetsin baktım çok üstüme geliyor kanamam var dedim düşük tehlikesi var dedim hic adam yine kendinden ödün vermiyor Genişletmek için tıkla ... Erkekler işte bazen hep kendilerini düşünürler
Evinn' Alıntı: Allah beni affetsin baktım çok üstüme geliyor kanamam var dedim düşük tehlikesi var dedim hic adam yine kendinden ödün vermiyor Genişletmek için tıkla ... Erkekler işte bazen hep kendilerini düşünürler
E Evinn Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 344 3 Nisan 2021 #8 Derya46' Alıntı: Erkekler işte bazen hep kendilerini düşünürler Genişletmek için tıkla ... Malesef hamilelik psikolojisi iste bu yaptıkları canımı acıtıyor
Derya46' Alıntı: Erkekler işte bazen hep kendilerini düşünürler Genişletmek için tıkla ... Malesef hamilelik psikolojisi iste bu yaptıkları canımı acıtıyor
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 3 Nisan 2021 #9 Do Evinn' Alıntı: Malesef hamilelik psikolojisi iste bu yaptıkları canımı acıtıyor Genişletmek için tıkla ... Dogrudur canim Allah yardimcin olsun ilk hamileliginde de mi boyleydi ?
Do Evinn' Alıntı: Malesef hamilelik psikolojisi iste bu yaptıkları canımı acıtıyor Genişletmek için tıkla ... Dogrudur canim Allah yardimcin olsun ilk hamileliginde de mi boyleydi ?
E Evinn Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 344 3 Nisan 2021 #10 Derya46' Alıntı: Do Dogrudur canim Allah yardimcin olsun ilk hamileliginde de mi boyleydi ? Genişletmek için tıkla ... Evet böyleydi bencil cook
Derya46' Alıntı: Do Dogrudur canim Allah yardimcin olsun ilk hamileliginde de mi boyleydi ? Genişletmek için tıkla ... Evet böyleydi bencil cook