Kızlar gebelikde öksürüğe ne iyi gelir öksürmelten uyuyamıyorum😔
S Susamcık Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 22 29 Kasım 2024 #1 Kızlar gebelikde öksürüğe ne iyi gelir öksürmelten uyuyamıyorum
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,824 29 Kasım 2024 #2 Susamcık' Alıntı: Kızlar gebelikde öksürüğe ne iyi gelir öksürmelten uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Bol su ballı süt nane limon cnm
Susamcık' Alıntı: Kızlar gebelikde öksürüğe ne iyi gelir öksürmelten uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Bol su ballı süt nane limon cnm
A Ayşe 01 Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 19 29 Kasım 2024 #3 Susamcık' Alıntı: Kızlar gebelikde öksürüğe ne iyi gelir öksürmelten uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende o oyledim inanki özelikle gece başlardı ama ne kulanzsan geçmez iki üç hafta sürüp kendiliğinden geçer mide büyüdugü için oluyor
Susamcık' Alıntı: Kızlar gebelikde öksürüğe ne iyi gelir öksürmelten uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende o oyledim inanki özelikle gece başlardı ama ne kulanzsan geçmez iki üç hafta sürüp kendiliğinden geçer mide büyüdugü için oluyor
S Susamcık Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 22 29 Kasım 2024 #4 Ben hasta oldum ondan dolayı öksürüğe döndü
A Ayşe 01 Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 19 30 Kasım 2024 #5 Susamcık' Alıntı: Ben hasta oldum ondan dolayı öksürüğe döndü Genişletmek için tıkla ... O zaman ayrı sıcak şeyler iç yeşil çaylar geçmiş olsun çok
Susamcık' Alıntı: Ben hasta oldum ondan dolayı öksürüğe döndü Genişletmek için tıkla ... O zaman ayrı sıcak şeyler iç yeşil çaylar geçmiş olsun çok