Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb ikili teste girdim rahim damarı darmış ve peritoloji doktoru aspirin yazmış kulanmaye başladım sizce kulanmak mantıklımı kulanmasam bi sıkıntı olur mu doğum sırasında aspirin kulanmamdan dolayı sorun olur mu
Mrb ikili teste girdim rahim damarı darmış ve peritoloji doktoru aspirin yazmış kulanmaye başladım sizce kulanmak mantıklımı kulanmasam bi sıkıntı olur mu doğum sırasında aspirin kulanmamdan dolayı sorun olur mu
Tabi ki de kullanmalısın doktor boşuna vermemiştir sonuçta canım senin yapacağın farklı farklı doktorlara da gitsen ben bu sebepten dolayı bu ilacı kullanıyorum diyeceksin doğuma belli bir süre kala sana kulkanma diyecek senin durumuna göre doktor belirleyecek bunu bazı gebeler bu ilacı kullaniyor herkes farklı sebepten dolayı ki çok hafif bı ilaç kullanımı çok önemli senin ve bebeğin için
Canım ben 5. Haftada başladım 32. Haftaya kadar devam ettim coraspin kullanmaya bu çok önemli. Daha önce preeklamsi geçirdim. Kan akımı bozuluyor yüksek tansiyon ve tansiyonum düşmedi kan akımı bozulduğu için bebekte gelişim geriliği oluyor. Benim hayatı riskin arttı 26. Haftada acil sezeryanla bebeği aldılar kuvezde yaşayamadı. Sonraki gebelikte hamile kalır kalmaz coraspin başlanıldı.ve düzenli aldım sakın ihmal etme Dr uygun görmese demezdi ve hiçbir yan etkisi yok korkma
Canım ben 11 haftalık hamileyim 5.haftadan beridir corasprin kullanıyorum hiç bir sorun olmaz sonuçta doktor verdiyse vardır bildiği. Rabbım gönlüne göre versin .