Corona oldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan tarafından oluşturulan Corona oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,928 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Corona oldum
Konbuyu başlatan Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mercan

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar arkadaşlar bugün korana olduğumu öğrendim, okul öncesi öğretmeniyim o kadar çocuğun arasında kapmadım, evde izinliyken yakalandım ve sadece gecen hafta cumartesi son eksikleri almak için çıktım o zaman oldum demekki. Sizlerden dua bekliyorum 😇Çok şükür grip gibi geçiriyorum şu an inşallah ağırlaşmam
Dualarımız seninle cnm benim geçer gider inşallah

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar arkadaşlar bugün korana olduğumu öğrendim, okul öncesi öğretmeniyim o kadar çocuğun arasında kapmadım, evde izinliyken yakalandım ve sadece gecen hafta cumartesi son eksikleri almak için çıktım o zaman oldum demekki. Sizlerden dua bekliyorum 😇Çok şükür grip gibi geçiriyorum şu an inşallah ağırlaşmam
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez bu şekilde atlatırsın yemene içmene çok dikkat et bol su iç

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşaAllah💐

M

Mercan

Guest
Hırıltılı öksürük için bir oneriniz var mı kızlar. 21 haftalık gebeyim ciğerim sökülecek gibi uyutmuyor beni

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hırıltılı öksürük için bir oneriniz var mı kızlar. 21 haftalık gebeyim ciğerim sökülecek gibi uyutmuyor beni
Cnm bi bardak normal inek sütünü kaynat içine bi diş sarımsak doğra ocağı kapatınca 5 dk bekle sonra iç yutabilirsen o sarımsakları yut ama sakın içime şeker bal filan koyma

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar