Covid alışı hakkında

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selinyilmaz tarafından oluşturulan Covid alışı hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,993 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Covid alışı hakkında
Konbuyu başlatan Selinyilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa16

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank
Işte benim korkum da o ya bana bişey olursa bebegime de olacak belki ben ölcem bebek kalacak ortada 3 cocuk da evde var perişan olurlar bakan da olmaz o yüzden oldum aşımı valla ama icim içimi yiyo gene böyle haberler gördükçe ya bana da olursa diye dusunmuyo değilim aslında sağlıkla doguralim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah bende bu sebeple oldum hamileyken korona olmayacağız diye bişey yok hiç temaslı da olmadım nasıl geçiririm bilmiyorum bı çocuğum daha var hem onun hakki hem bebegin hakkı var bende biraz halsizlik yaptı sadece ilk gün kolum ağrıdı ama tetanozda daha çok agrimisti

Amin inşallah bende bu sebeple oldum hamileyken korona olmayacağız diye bişey yok hiç temaslı da olmadım nasıl geçiririm bilmiyorum bı çocuğum daha var hem onun hakki hem bebegin hakkı var bende biraz halsizlik yaptı sadece ilk gün kolum ağrıdı ama tetanozda daha çok agrimisti

Ben diyebilirim , fakat sağlık ocağı ebe’mize sordum olan çok az kişi var , doktora sormadan sakın yaptırma , bazı doktorlar öneriyor bazı doktorlar önermiyor dedi . Bende olmadım Allah izin verirse doğumdan sonra inşAllah . Rabbim korusun bütün hamileleri ve miniklerini ❤️
Bende yeni sordum sağlık ocağındaki ebeye o bana dediki ben hamile ve emziren annelere aşıyı önermiyorum bende kafam karışık olsam mi filan dedim oda senin bebeğin daha küçük aşı olanlarda kendi isteğiyle yatırıyormuş ve bebekleri yaşına filan girmiş oluyormuş bana daha sen bekle dedi

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank
Bende yeni sordum sağlık ocağındaki ebeye o bana dediki ben hamile ve emziren annelere aşıyı önermiyorum bende kafam karışık olsam mi filan dedim oda senin bebeğin daha küçük aşı olanlarda kendi isteğiyle yatırıyormuş ve bebekleri yaşına filan girmiş oluyormuş bana daha sen bekle dedi
İlk başlarda hamilelere onermiyorlardi etkileri bilinmediği için ama şimdi çoğu doktor öneriyor üç aydan sonra

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende şöyle soyluyeyim bende sağlık ocagindaki doktoruma sordu emziriyom abla bisakinsasi yok dedi vuruş geçirmekten daha iyi dedi bende biontegi oldum bucogu doktordan sağdan soldan çoğunluk la hep biontegi duyuyom olun diye cin asisinin fazla Bi korumaligi yok diyorlar bendede ilk günü biraz halsislikyapti bide bazı ateş yaptı sma eşimde elimde oldu onlara birsey yapmadi

Tüm sayfalar yüklendi.