Işte benim korkum da o ya bana bişey olursa bebegime de olacak belki ben ölcem bebek kalacak ortada 3 cocuk da evde var perişan olurlar bakan da olmaz o yüzden oldum aşımı valla ama icim içimi yiyo gene böyle haberler gördükçe ya bana da olursa diye dusunmuyo değilim aslında sağlıkla doguralim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin inşallah bende bu sebeple oldum hamileyken korona olmayacağız diye bişey yok hiç temaslı da olmadım nasıl geçiririm bilmiyorum bı çocuğum daha var hem onun hakki hem bebegin hakkı var bende biraz halsizlik yaptı sadece ilk gün kolum ağrıdı ama tetanozda daha çok agrimisti
Amin inşallah bende bu sebeple oldum hamileyken korona olmayacağız diye bişey yok hiç temaslı da olmadım nasıl geçiririm bilmiyorum bı çocuğum daha var hem onun hakki hem bebegin hakkı var bende biraz halsizlik yaptı sadece ilk gün kolum ağrıdı ama tetanozda daha çok agrimisti