Aşı olduktan sonra bebeği hemen emzirebiliyor muyuz
Eymenin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 607 3 Ocak 2022 #1 Aşı olduktan sonra bebeği hemen emzirebiliyor muyuz
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 3 Ocak 2022 #2 Eylül01' Alıntı: Aşı olduktan sonra bebeği hemen emzirebiliyor muyuz Genişletmek için tıkla ... Ben direk emzirdim bişey olmadi aile hekimindeki hemşire antikor ona da gecer dedi hiç bişey olmadı kuzum
Eylül01' Alıntı: Aşı olduktan sonra bebeği hemen emzirebiliyor muyuz Genişletmek için tıkla ... Ben direk emzirdim bişey olmadi aile hekimindeki hemşire antikor ona da gecer dedi hiç bişey olmadı kuzum
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 3 Ocak 2022 #3 Eylül01' Alıntı: Aşı olduktan sonra bebeği hemen emzirebiliyor muyuz Genişletmek için tıkla ... Canım ben ilk dozu 39 haftalıkken oldum ikinciyi de doğumdan sonra oldum işte. Emzirdim bir sıkıntı olmadı
Eylül01' Alıntı: Aşı olduktan sonra bebeği hemen emzirebiliyor muyuz Genişletmek için tıkla ... Canım ben ilk dozu 39 haftalıkken oldum ikinciyi de doğumdan sonra oldum işte. Emzirdim bir sıkıntı olmadı
Eymenin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 607 3 Ocak 2022 #4 Zeynoo' Alıntı: Ben direk emzirdim bişey olmadi aile hekimindeki hemşire antikor ona da gecer dedi hiç bişey olmadı kuzum Genişletmek için tıkla ... Tamam canım çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Merve_berkk' Alıntı: Canım ben ilk dozu 39 haftalıkken oldum ikinciyi de doğumdan sonra oldum işte. Emzirdim bir sıkıntı olmadı Genişletmek için tıkla ... Çok saol canım teşekkür ederim
Zeynoo' Alıntı: Ben direk emzirdim bişey olmadi aile hekimindeki hemşire antikor ona da gecer dedi hiç bişey olmadı kuzum Genişletmek için tıkla ... Tamam canım çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Merve_berkk' Alıntı: Canım ben ilk dozu 39 haftalıkken oldum ikinciyi de doğumdan sonra oldum işte. Emzirdim bir sıkıntı olmadı Genişletmek için tıkla ... Çok saol canım teşekkür ederim
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 3 Ocak 2022 #5 Eylül01' Alıntı: Tamam canım çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Çok saol canım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
Eylül01' Alıntı: Tamam canım çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Çok saol canım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 3 Ocak 2022 #6 Eylül01' Alıntı: Tamam canım çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Çok saol canım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederm canim
Eylül01' Alıntı: Tamam canım çok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Çok saol canım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederm canim