Covid aşısı olan tecrübe

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selinyilmaz tarafından oluşturulan Covid aşısı olan tecrübe başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 584 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Covid aşısı olan tecrübe
Konbuyu başlatan Selinyilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ergüven

Selinyilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar covid aşısı olacağım gribin etkilerini 10 gündür çektim çok kötüydü covid bundan kötüyse ölüm oranlarının olması ve ağır atlatmak kaçınılmaz ilaç içemedim paroldan başka aşı olup zararını gören cidden var mı yaa

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar covid aşısı olacağım gribin etkilerini 10 gündür çektim çok kötüydü covid bundan kötüyse ölüm oranlarının olması ve ağır atlatmak kaçınılmaz ilaç içemedim paroldan başka aşı olup zararını gören cidden var mı yaa
Kişiden kişiye değişir canim o ben iki doz sinovac oldum yan etki yapmadı 12 gün kaldı minigime kavusmaya çok şükür iyiyiz ikimiz de bende grip atlattım 10 gün kadar sürdü ilaç da alamadığım için bayağı sıkıntı oldu ama şükür şimdi iyiyiz bebitomla

Selinyilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Kişiden kişiye değişir canim o ben iki doz sinovac oldum yan etki yapmadı 12 gün kaldı minigime kavusmaya çok şükür iyiyiz ikimiz de bende grip atlattım 10 gün kadar sürdü ilaç da alamadığım için bayağı sıkıntı oldu ama şükür şimdi iyiyiz bebitomla
Bende 10 gündür gribim nerdeyse bitmek üzere bitsin aşı olacam korkuyorum da biraz bebeğime bir şey olur diye

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Bende gribim canım valla 5 gün oldu öksürük ve kulak ağrısı var diş ağrısı var bakayım valla iyileşeyim bende olacam aşı. İyice iyileşmem lazımmış ama olmak için. 43 gün kaldı bebeğin gelmesine de inşallah Allaha emanetiz

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bende gribim canım valla 5 gün oldu öksürük ve kulak ağrısı var diş ağrısı var bakayım valla iyileşeyim bende olacam aşı. İyice iyileşmem lazımmış ama olmak için. 43 gün kaldı bebeğin gelmesine de inşallah Allaha emanetiz
Vala şu ara çoğumuz grip olduk galiba kızlar ya 🤧 çok geçmiş olsun canlar

Ergüven

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk dozu üç gün önce oldum kolda bir ağırlık oluyor sadece bebegim de iyi çok şükür hatta iğne vurunca acaba bebeğime zarar mı verdim diye panik atak da geçirdim çok şükür korkulacak bişey yokmus hastalığı kapmaktan iyidir

Tüm sayfalar yüklendi.