covid geçirdim ve tetnoz aşısı günüm geldi yaptırsam sıkıntı olurmü acaba
A Alparslanim♥️ Kayıtlı Üye Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 13 23 Nisan 2021 #1 covid geçirdim ve tetnoz aşısı günüm geldi yaptırsam sıkıntı olurmü acaba
L Lale Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 123 23 Nisan 2021 #2 melikesaremm' Alıntı: covid geçirdim ve tetnoz aşısı günüm geldi yaptırsam sıkıntı olurmü acaba Genişletmek için tıkla ... Doktoruna sorman lazim
melikesaremm' Alıntı: covid geçirdim ve tetnoz aşısı günüm geldi yaptırsam sıkıntı olurmü acaba Genişletmek için tıkla ... Doktoruna sorman lazim
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,378 Konum Van 23 Nisan 2021 #3 melikesaremm' Alıntı: covid geçirdim ve tetnoz aşısı günüm geldi yaptırsam sıkıntı olurmü acaba Genişletmek için tıkla ... Hmm hemşireye sor canm
melikesaremm' Alıntı: covid geçirdim ve tetnoz aşısı günüm geldi yaptırsam sıkıntı olurmü acaba Genişletmek için tıkla ... Hmm hemşireye sor canm
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,668 23 Nisan 2021 #4 Aile hekimine sorman lzm cnm
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 894 Konum Ağrı 🏔 van🐈 23 Nisan 2021 #5 melikesaremm' Alıntı: covid geçirdim ve tetnoz aşısı günüm geldi yaptırsam sıkıntı olurmü acaba Genişletmek için tıkla ... Bunu hemşire ye sorarsan daha iyi olur bence
melikesaremm' Alıntı: covid geçirdim ve tetnoz aşısı günüm geldi yaptırsam sıkıntı olurmü acaba Genişletmek için tıkla ... Bunu hemşire ye sorarsan daha iyi olur bence