Hanımlar kayınvalidem pazartesi günü covid testi vermiş ve pozitif çıkmış aksi gibi pazar günü de bana yemeğe gelmişlerdi. Bende 17+6 haftalık hamileyim doğal olarak gitmedim kaynım bize gelecekti kabul etmedim hamileyim diye. Dün akşam tatlı yaptım gideyim kapıdan göreyim en azından dedim gitmez olaydım burnumdan geldi beni içeri davet ettiler bizde yok dedik eşimle kayınpederim ne oluyor 1 m ötede oturursunuz diye laf söylüyor büyükannanne kapıyı kapatın onların gelmeye niyeti yok diyor görümcelerim kapıda bizi maskeli görünce böyle gelecekseniz hiç gelmeyin diye kapıyı suratimiza kapattılar ben kayınvalidemi görmeye gittim benimle muhatap bile olmadan içeri gelin diye çağırıp içeri girdi. Kapıdan döndük geldik ağlamaktan canım çıktı. İnsanlar bu kadar düşüncesiz olmamalı yaa şimdi hiç iyi değilim bende kendimi kötü hissediyorum akşama eşim gelince covid testi verecem. Moralim çok bozuldu çok ağladım canım çok sıkıldı biraz uzun oldu kusura bakmayın kimseye derdimi anlatamadığım için buraya yazıp içimi dökmek istedim