Arkadaşlar benim oglan ateş yaptı avile götürdüm röntgen vs temiz dediler ama covıt testi istedim kabul etmediler bulgu yeterli degil test icin dediler bende hamileyim annemlere gectik orda kaldık bikac gun ki bizim hic temas ettigimiz insan da yok evdeyız paso ama annem covıt oldu gecem gün bz eve geldikten 4 gün sonra agır nezle gibi başka bişeyi yok.. Sorum şu ben hamileyim oğlum diyelim ki taşıyıcı ikimizde aşı yok aşısız üstelik bana satmadan anneme nasıl satsın ben bı de oglanla yattım şimdi diyorlar ki biz oglandan kaptık .. Ee ben oglanla yatıyordum vakit geciriyorum üstelik hamileyim o covıt olsa en basta benim olmam gerekmez mi hem aşısız hem hamile olarak kapma ihtimalim daha yüksek degil mi bağışıklıgın güclüdür diyorlar ama bu ne bagısık böyle de hapsurmuyom basım agrımıyp hic bişeyim yok ki hamile olmayan ve aşılı olanlar bıle hastaneye yatarken bxm cevremizde 5 ay önce hamile biri covıt oldu nefes darlıgı öksürükten hastaneye de yatmıslıgı var zor geçirdi ki bnm oglan hastaladıgında 3 gün demez bende hastalarım bu değişmez hiç