Selamünaleyküm aleyküm kizlar 5 haftalik hamileyim Covit oldum ilaçlardan alamiyom napabilirim
S Suden.az Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 194 15 Ağustos 2021 #1 Selamünaleyküm aleyküm kizlar 5 haftalik hamileyim Covit oldum ilaçlardan alamiyom napabilirim
A Ayşenur34 Kayıtlı Üye Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 223 15 Ağustos 2021 #2 Esra ünlü mutlu' Alıntı: Selamünaleyküm aleyküm kizlar 5 haftalik hamileyim Covit oldum ilaçlardan alamiyom napabilirim Genişletmek için tıkla ... A.slm cnm Allah acil şifalar versin inşallah bol bol c vitamini tüket cnm su iç bol bol Allah büyüktür inşallah tez zmnda atlatrsin
Esra ünlü mutlu' Alıntı: Selamünaleyküm aleyküm kizlar 5 haftalik hamileyim Covit oldum ilaçlardan alamiyom napabilirim Genişletmek için tıkla ... A.slm cnm Allah acil şifalar versin inşallah bol bol c vitamini tüket cnm su iç bol bol Allah büyüktür inşallah tez zmnda atlatrsin
S Suden.az Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 194 15 Ağustos 2021 #3 Ayşenur34' Alıntı: A.slm cnm Allah acil şifalar versin inşallah bol bol c vitamini tüket cnm su iç bol bol Allah büyüktür inşallah tez zmnda insallah Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Ağustos 2021 İnşallah 3 dusuk yaptim bu 4 çünkü daha 3 günümdeyim inşallah birsey olmaz teşekkür ederim bu arada ilk defa covitim
Ayşenur34' Alıntı: A.slm cnm Allah acil şifalar versin inşallah bol bol c vitamini tüket cnm su iç bol bol Allah büyüktür inşallah tez zmnda insallah Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Ağustos 2021 İnşallah 3 dusuk yaptim bu 4 çünkü daha 3 günümdeyim inşallah birsey olmaz teşekkür ederim bu arada ilk defa covitim
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 15 Ağustos 2021 #4 Korkma canım arkadaşımda hamile iken covite yakalandı birşey olmadı şükür çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Korkma canım arkadaşımda hamile iken covite yakalandı birşey olmadı şükür çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
S Suden.az Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 194 15 Ağustos 2021 #5 Nur123' Alıntı: Korkma canım arkadaşımda hamile iken covite yakalandı birşey olmadı şükür çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Allah razı olsun
Nur123' Alıntı: Korkma canım arkadaşımda hamile iken covite yakalandı birşey olmadı şükür çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Allah razı olsun
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 15 Ağustos 2021 #6 Esra ünlü mutlu' Alıntı: Selamünaleyküm aleyküm kizlar 5 haftalik hamileyim Covit oldum ilaçlardan alamiyom napabilirim Genişletmek için tıkla ... A. Selam cnm doktor birşey demedimi hamile oldugunu bilmiyorum doktor
Esra ünlü mutlu' Alıntı: Selamünaleyküm aleyküm kizlar 5 haftalik hamileyim Covit oldum ilaçlardan alamiyom napabilirim Genişletmek için tıkla ... A. Selam cnm doktor birşey demedimi hamile oldugunu bilmiyorum doktor
S Suden.az Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 194 15 Ağustos 2021 #7 Sıbelmamı' Alıntı: A. Selam cnm doktor birşey demedimi hamile oldugunu bilmiyorum doktor Genişletmek için tıkla ... Doktora gittikten sonra covit oldun evden çıkamıyorum zaten doktorumda izne çıktı kala kaldim
Sıbelmamı' Alıntı: A. Selam cnm doktor birşey demedimi hamile oldugunu bilmiyorum doktor Genişletmek için tıkla ... Doktora gittikten sonra covit oldun evden çıkamıyorum zaten doktorumda izne çıktı kala kaldim
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 15 Ağustos 2021 #8 Esra ünlü mutlu' Alıntı: Doktora gittikten sonra covit oldun evden çıkamıyorum zaten doktorumda izne çıktı kala kaldim Genişletmek için tıkla ... Başka doktora yönlen 112 ara hamile oldugunu söyle onlar seni doktora yönlendirir telefonla cnm
Esra ünlü mutlu' Alıntı: Doktora gittikten sonra covit oldun evden çıkamıyorum zaten doktorumda izne çıktı kala kaldim Genişletmek için tıkla ... Başka doktora yönlen 112 ara hamile oldugunu söyle onlar seni doktora yönlendirir telefonla cnm
S Suden.az Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 194 15 Ağustos 2021 #9 Sıbelmamı' Alıntı: Başka doktora yönlen 112 ara hamile oldugunu söyle onlar seni doktora yönlendirir telefonla cnm Genişletmek için tıkla ... Tm cnm öyle yapiyim ayakları tutmaz oldu boğazım burnum her yerim kiriliyo
Sıbelmamı' Alıntı: Başka doktora yönlen 112 ara hamile oldugunu söyle onlar seni doktora yönlendirir telefonla cnm Genişletmek için tıkla ... Tm cnm öyle yapiyim ayakları tutmaz oldu boğazım burnum her yerim kiriliyo
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 15 Ağustos 2021 #10 Esra ünlü mutlu' Alıntı: Tm cnm öyle yapiyim ayakları tutmaz oldu boğazım burnum her yerim kiriliyo Genişletmek için tıkla ... Dedigimi yap cnm bütün herşeyi 112 ye söyle onlar seni yönlendirir
Esra ünlü mutlu' Alıntı: Tm cnm öyle yapiyim ayakları tutmaz oldu boğazım burnum her yerim kiriliyo Genişletmek için tıkla ... Dedigimi yap cnm bütün herşeyi 112 ye söyle onlar seni yönlendirir