Cowid Aşısı olanlar bi bakarmısınz 🌿

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Cowid Aşısı olanlar bi bakarmısınz 🌿 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,617 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cowid Aşısı olanlar bi bakarmısınz 🌿
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tülay NALÇACI

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Cowid aşısı olan anneler buqun saqlik ocaqinda kontrole qittim bebisimin kalp atışı için bisey çıkmadı çok şükür. Aile hekimime aşıyı sordum doktorrumun bakış açısı 6 ay öncesiyle hala aynı hamilelr üzerinde araştırma yapılmadı sonrası ne olacaqi belli deqil seda hanım az bi süren kaldı doqumdan snra yapalm dedi. Sizin doktrlar neye dayanarak aşıyı tawsiye etti hiç anlamıyorum anlamdm da kafam allak bullak oldu

Yelda

Kayıtlı Üye
rank
Cowid aşısı olan anneler buqun saqlik ocaqinda kontrole qittim bebisimin kalp atışı için bisey çıkmadı çok şükür. Aile hekimime aşıyı sordum doktorrumun bakış açısı 6 ay öncesiyle hala aynı hamilelr üzerinde araştırma yapılmadı sonrası ne olacaqi belli deqil seda hanım az bi süren kaldı doqumdan snra yapalm dedi. Sizin doktrlar neye dayanarak aşıyı tawsiye etti hiç anlamıyorum anlamdm da kafam allak bullak oldu
Normalde benim doktorum da karşıydı bende 27. Haftaya gireceğim ama benim ikiz kizlarim var okula giden varyantlarin çok arttığı ve bunlarin bitmeyeceğini gerekçe olarak sundu ve hamileyken ilaç falan kullanmadığımız için daha zor atlattigimizi ve bebeğinde tehlikede olduğunu söyledi bende karşıydim asla yaptırmayı düşünmüyordum ama dedim ya okula giden çocuğum olduğu için yaptırdım mecbur şimdilik bir yan etkisi olmadı şükür 2. Olacağım bu hafta içinde de

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ben sordum cnm hastalsrım 3 aydan sonra vur derim çünkü antikor üretiyor dedi vurdum çok iyiyim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar var doğumuna canım

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Normalde benim doktorum da karşıydı bende 27. Haftaya gireceğim ama benim ikiz kizlarim var okula giden varyantlarin çok arttığı ve bunlarin bitmeyeceğini gerekçe olarak sundu ve hamileyken ilaç falan kullanmadığımız için daha zor atlattigimizi ve bebeğinde tehlikede olduğunu söyledi bende karşıydim asla yaptırmayı düşünmüyordum ama dedim ya okula giden çocuğum olduğu için yaptırdım mecbur şimdilik bir yan etkisi olmadı şükür 2. Olacağım bu hafta içinde de
Suanlik bisey olmuyordu ilerde çocukta bi durum yaratacaqini mi düşünüyolar. Benm doktr ileriye yönelik konuştu şuan için deqil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben sordum cnm hastalsrım 3 aydan sonra vur derim çünkü antikor üretiyor dedi vurdum çok iyiyim
Benim doktr ileriye yönelik konuştu. Antikor üretiyor ama çocuk üzerinde bi durummu yaratıyor anlamiyrum doktr arastrma yapılmadı diyor neye dayanarak antikor uretildiqi söyleniyor

Ne kadar var doğumuna canım
Söylenen olursa 32 qünüm war 35+2 haftalqm

Son düzenleme:

Derya1216

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum 10 yaşında okula gidiyor. Okuldan virüs getirir diye aşı oldum. ve iki hafta sonra Corona oldum ihmale gelmez aşı şart hamileler için

⭐Özge⭐

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, ben de çok tereddütteydim sonuçları bilinmediği için. Kendi doktorum ve birçok sorduğum doktor da olmamı ve özellikle biontech olmamı söyledi. Eğer covid bulaşırsa sonuçlarının daha ağır olabileceğini söyledi. Hem de böylece bebek de antikor bakımından faydalanacaktı. Ben 7. ve 8. aylarımda aşılarımı oldum. Çok şükür aşıdan sonra kolum bile ağrımadı. Kendim ve bebeğim için hem hamilelikte hem doğumdan sonra faydalı olacağını düşünüyorum.

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum 10 yaşında okula gidiyor. Okuldan virüs getirir diye aşı oldum. ve iki hafta sonra Corona oldum ihmale gelmez aşı şart hamileler için
Coqu kişi aşı olduktan snra cowid oluyr ki zaten sizinkide aşıdan kaynaklı olabilir. Bende burda yazılanları okudukça olmak istiyorum annem ariyo ol diyo kaynanam ariyo ol diyo ama aile hekimim uyqun bulmuyor qayet aklı başında iyi bi doktrda

Derya1216

Kayıtlı Üye
rank
2 dozunu olduktan sonra mi covid oldun canim nasıl atlattın hafifti demi aşı olduğun için
1 dozu olduktan SONRA oldum ağır geçirmedim tat ve koku kaybı dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım ve aşının önemini o zaman daha iyi anladım.

Coqu kişi aşı olduktan snra cowid oluyr ki zaten sizinkide aşıdan kaynaklı olabilir. Bende burda yazılanları okudukça olmak istiyorum annem ariyo ol diyo kaynanam ariyo ol diyo ama aile hekimim uyqun bulmuyor qayet aklı başında iyi bi doktrda
Aşı tercih meselesi canım kişiye kalmış bişe kimse zorla yaptıramaz

Tüm sayfalar yüklendi.