Cowid Aşısı olanlar bi bakarmısınz 🌿

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Cowid Aşısı olanlar bi bakarmısınz 🌿 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,617 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cowid Aşısı olanlar bi bakarmısınz 🌿
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tülay NALÇACI

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Cowid aşısı olan anneler buqun saqlik ocaqinda kontrole qittim bebisimin kalp atışı için bisey çıkmadı çok şükür. Aile hekimime aşıyı sordum doktorrumun bakış açısı 6 ay öncesiyle hala aynı hamilelr üzerinde araştırma yapılmadı sonrası ne olacaqi belli deqil seda hanım az bi süren kaldı doqumdan snra yapalm dedi. Sizin doktrlar neye dayanarak aşıyı tawsiye etti hiç anlamıyorum anlamdm da kafam allak bullak oldu
Benimki sağlık bakanlığı öneriyor dedi hemde arttığı için olmak daha faydalı dedi ama ben olmadım korkuyorum her iki durumdan da

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
1 dozu olduktan SONRA oldum ağır geçirmedim tat ve koku kaybı dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım ve aşının önemini o zaman daha iyi anladım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aşı tercih meselesi canım kişiye kalmış bişe kimse zorla yaptıramaz
Çok geçmiş olsun canım🙏🏻

O

ozg

Guest
arkadaşlar bende asi olduktan iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Ayrıca bir akrabamız hamile iken iki doz biontek asi oldu maşallah bebekte bir sıkıntı söz konusu değil.🧿 Takdir Allah'ın Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲🏼.Açıkçası bende 3. ayı doldurmadan 2. dozu olmayı düşünmüyorum.

K

Kizçem

Guest
Cowid aşısı olan anneler buqun saqlik ocaqinda kontrole qittim bebisimin kalp atışı için bisey çıkmadı çok şükür. Aile hekimime aşıyı sordum doktorrumun bakış açısı 6 ay öncesiyle hala aynı hamilelr üzerinde araştırma yapılmadı sonrası ne olacaqi belli deqil seda hanım az bi süren kaldı doqumdan snra yapalm dedi. Sizin doktrlar neye dayanarak aşıyı tawsiye etti hiç anlamıyorum anlamdm da kafam allak bullak oldu
Bende 35+2 deyim canim kendi doktorumda sağlık ocağındaki hemşire de tavsiye etmedi doğumdan sonra yaparız kendini iyi koru doguma az kaldı dediler bende dogum sonrasını bekliyorum

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, ben de çok tereddütteydim sonuçları bilinmediği için. Kendi doktorum ve birçok sorduğum doktor da olmamı ve özellikle biontech olmamı söyledi. Eğer covid bulaşırsa sonuçlarının daha ağır olabileceğini söyledi. Hem de böylece bebek de antikor bakımından faydalanacaktı. Ben 7. ve 8. aylarımda aşılarımı oldum. Çok şükür aşıdan sonra kolum bile ağrımadı. Kendim ve bebeğim için hem hamilelikte hem doğumdan sonra faydalı olacağını düşünüyorum.
İnsaAllah ilerde sıkıntılarla karşılamada olmaz. Bende doqumdan snra olurum Allahm nasip kısmet ederse şuan olmamamin daha iyi olduqu söylendi banda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimki sağlık bakanlığı öneriyor dedi hemde arttığı için olmak daha faydalı dedi ama ben olmadım korkuyorum her iki durumdan da
Banada kadın doqum doktru aynı şeyi söyledi dewlet hastanesinde. Ama 3 bucuk yıllık aile hekimim 6 ay öncede olma dedi şuanda tasrif etmiyo. Olun diyenlere ne açından qerekce sunularak olun denildqini anlamadım sormk istedim

Begümm

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende oldum iki dozuda 21 haftalikim bu ay detaylı ultrasonum vardı hersey yolunda şükürler olsun ki okula giden çocuklarım var o yüzden oldum bende kadın doğum um doktorum olmam gerektiğini kendimi ve çocuğu riske atmamam gerektiğini soyledi

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende oldum iki dozuda 21 haftalikim bu ay detaylı ultrasonum vardı hersey yolunda şükürler olsun ki okula giden çocuklarım var o yüzden oldum bende kadın doğum um doktorum olmam gerektiğini kendimi ve çocuğu riske atmamam gerektiğini soyledi
Kime inanacaqmi şaştım 1 ay sonrasına kadar olmazsam sonra olurum insaAllah. Benm okula qiden cocuqm yok eşim oldu sadece onuda askeriye zorunlu koştu. İlerde de bi sorunla karsilasmazsnz insaAllah 🤲

meryelanil

Kayıtlı Üye
rank
Benim doktorum eylulu bekleyelim demisti bana daha cok gebe uzerinde asilama olucak ona gore istersen yaptirirsin diye ve genel olarak dunyada yapilan asilamalarda gebeler uzerinde ve bebeklerinde buyuk bir risk plusturmadigi ki benim doktorum ilac kullanimina karsi ben oneriririm ama.sana birakirim dedi bende yaptirdim ilk dozumu tetbir bizden takdir Allahtan artik

Tüm sayfalar yüklendi.