Sorum var Dalga gibi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Dalga gibi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,275 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dalga gibi
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emir'inAnnesi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler şu an 33+1 haftalığız surekli bebiş hareket ettikçe karnım dalga gibi inip kalkıyor soldan sağa gidiyor çok değişik oluyor neden acaba sizce döndüğü için mi çünkü tekme attığında öyle olmaz diye biliyorum
Tekme kayma yuvarlanma baya hareketler yapıyordur annesi 🥰🥰🧿🧿 sadece tekme yeter mi onlara nede olsa suyun içinde şuan en iyi yüzücü o emin ol her hareketi yapar 🤩🤭💕💕

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Ah ah bunu hiç dememeliydin bazen karnımı izliyorum da sanki benim vücudumun bir parçası değilmiş gibi hareket ediyor 😂😂😂
Hahaha aynen öyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tekme kayma yuvarlanma baya hareketler yapıyordur annesi 🥰🥰🧿🧿 sadece tekme yeter mi onlara nede olsa suyun içinde şuan en iyi yüzücü o emin ol her hareketi yapar 🤩🤭💕💕
Aynen öyle sanan milli yüzücü çıkacak öyle böyle değil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen öyle sanan milli yüzücü çıkacak öyle böyle değil

Tüm sayfalar yüklendi.