Sorum var Damla.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Damla. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,275 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Damla.
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gaz damlalarini kestim bugun iyi mi yptim kötümü bilmiyorum zaten ayni gibi anlamadim... siz kullaniyor musunz?
Ben bebeğime gazlı dönemde iki defa damla verdim baktım daha kötü oldu bıraktım sadece çok sıkıştığında kimyon çayı veriyordum arkasında ya emziriyor ya da mama veriyordum rahatlıyordu. Bence zaten bebeklerin bağırsakları bizim sütümüze mamaya alışmaya çalışıyor. Dışarda. Başka bir yabancı madde verildiğinde normalden daha da sıkıntıya giriyor onu da tolere etmeye çalışıyor. Bebeğe göre de değişir orası ayrı Ben o yüzden damla vermedim sahsi görüşüm. Piyasada ki hiç bir damla masum değil bitkisel içerikli denilenler de dahil. Uzun oldu kusura bakmayın 😊

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benim bebeğim 2 buçuk aylık hâlâ veriyorum gaz çıkarmasına yardımcı oluyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Ben bebeğime gazlı dönemde iki defa damla verdim baktım daha kötü oldu bıraktım sadece çok sıkıştığında kimyon çayı veriyordum arkasında ya emziriyor ya da mama veriyordum rahatlıyordu. Bence zaten bebeklerin bağırsakları bizim sütümüze mamaya alışmaya çalışıyor. Dışarda. Başka bir yabancı madde verildiğinde normalden daha da sıkıntıya giriyor onu da tolere etmeye çalışıyor. Bebeğe göre de değişir orası ayrı Ben o yüzden damla vermedim sahsi görüşüm. Piyasada ki hiç bir damla masum değil bitkisel içerikli denilenler de dahil. Uzun oldu kusura bakmayın 😊
Hahhaah 😅😅😅😅 olsun olsun Valla ayni degisen biesey yok gibi zsten damlaylada dun vermedim bugunde vermicem bakalim ikinma hayla devam ediyor ama.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim bebeğim 2 buçuk aylık hâlâ veriyorum gaz çıkarmasına yardımcı oluyor
Ben bi kac kisiden duydum o yuzdenncanm belki size daha iyi geliyordur

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hahhaah 😅😅😅😅 olsun olsun Valla ayni degisen biesey yok gibi zsten damlaylada dun vermedim bugunde vermicem bakalim ikinma hayla devam ediyor ama.

Ben bi kac kisiden duydum o yuzdenncanm belki size daha iyi geliyordur
Umarım damlaya gerek kalmaz canım. Bebekler ıkınma hareketiyle boşaltım sistemini geliştiriyorlar aslında ama poposunda çatlak olmamasına dikkat etmek lazım

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Umarım damlaya gerek kalmaz canım. Bebekler ıkınma hareketiyle boşaltım sistemini geliştiriyorlar aslında ama poposunda çatlak olmamasına dikkat etmek lazım
Bakmi diyorsun poposuna nasil anlicam ki anlayabilir miyil catlagi poposunda. Ya kullandim 1 hafta bakim dedm ayni degisen birsey olmafi bnde kestim. Damlayi ama hayla ikiniyor

Bende kullanmıyorum gazı olunca kimyon çayı yapıyorum hem bebeğe veriyorum hem kendim içiyorum eğer çok ıkınıyor kaka yapamıyorsa minicik zeytin yağı veriyorum rahatlıyor
Bizim ki kaka da yapiyor masAllah guzelde osurup gegiriyor ama ayni ikinma dicem buyuk bilerek yapiOr ama daha 40 ckmadi.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar