Gaz damlalarini kestim bugun iyi mi yptim kötümü bilmiyorum zaten ayni gibi anlamadim... siz kullaniyor musunz?
Aynen canim bende bugun kestim. Simdide burnu tikali agizdan ne kafar nefes alisrsa o kadr hava iste sonrs gazBende kestim cocuk daha iyi damlasiz bence iy yaptn damla daha kotu uapyo emin ol ben gozlemledim
Ben 3 ayindan kesdim.damlayi zaten bir ise yarimyordiGaz damlalarini kestim bugun iyi mi yptim kötümü bilmiyorum zaten ayni gibi anlamadim... siz kullaniyor musunz?
Ben bebeğime gazlı dönemde iki defa damla verdim baktım daha kötü oldu bıraktım sadece çok sıkıştığında kimyon çayı veriyordum arkasında ya emziriyor ya da mama veriyordum rahatlıyordu. Bence zaten bebeklerin bağırsakları bizim sütümüze mamaya alışmaya çalışıyor. Dışarda. Başka bir yabancı madde verildiğinde normalden daha da sıkıntıya giriyor onu da tolere etmeye çalışıyor. Bebeğe göre de değişir orası ayrı Ben o yüzden damla vermedim sahsi görüşüm. Piyasada ki hiç bir damla masum değil bitkisel içerikli denilenler de dahil. Uzun oldu kusura bakmayınGaz damlalarini kestim bugun iyi mi yptim kötümü bilmiyorum zaten ayni gibi anlamadim... siz kullaniyor musunz?
HahhaahBen bebeğime gazlı dönemde iki defa damla verdim baktım daha kötü oldu bıraktım sadece çok sıkıştığında kimyon çayı veriyordum arkasında ya emziriyor ya da mama veriyordum rahatlıyordu. Bence zaten bebeklerin bağırsakları bizim sütümüze mamaya alışmaya çalışıyor. Dışarda. Başka bir yabancı madde verildiğinde normalden daha da sıkıntıya giriyor onu da tolere etmeye çalışıyor. Bebeğe göre de değişir orası ayrı Ben o yüzden damla vermedim sahsi görüşüm. Piyasada ki hiç bir damla masum değil bitkisel içerikli denilenler de dahil. Uzun oldu kusura bakmayın![]()
Ben bi kac kisiden duydum o yuzdenncanm belki size daha iyi geliyordurBenim bebeğim 2 buçuk aylık hâlâ veriyorum gaz çıkarmasına yardımcı oluyor
Umarım damlaya gerek kalmaz canım. Bebekler ıkınma hareketiyle boşaltım sistemini geliştiriyorlar aslında ama poposunda çatlak olmamasına dikkat etmek lazımHahhaaholsun olsun Valla ayni degisen biesey yok gibi zsten damlaylada dun vermedim bugunde vermicem bakalim ikinma hayla devam ediyor ama.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben bi kac kisiden duydum o yuzdenncanm belki size daha iyi geliyordur
Bende kullanmıyorum gazı olunca kimyon çayı yapıyorum hem bebeğe veriyorum hem kendim içiyorum eğer çok ıkınıyor kaka yapamıyorsa minicik zeytin yağı veriyorum rahatlıyorGaz damlalarini kestim bugun iyi mi yptim kötümü bilmiyorum zaten ayni gibi anlamadim... siz kullaniyor musunz?
Bakmi diyorsun poposuna nasil anlicam ki anlayabilir miyil catlagi poposunda. Ya kullandim 1 hafta bakim dedm ayni degisen birsey olmafi bnde kestim. Damlayi ama hayla ikiniyorUmarım damlaya gerek kalmaz canım. Bebekler ıkınma hareketiyle boşaltım sistemini geliştiriyorlar aslında ama poposunda çatlak olmamasına dikkat etmek lazım
Bizim ki kaka da yapiyor masAllah guzelde osurup gegiriyor ama ayni ikinma dicem buyuk bilerek yapiOr ama daha 40 ckmadi.Bende kullanmıyorum gazı olunca kimyon çayı yapıyorum hem bebeğe veriyorum hem kendim içiyorum eğer çok ıkınıyor kaka yapamıyorsa minicik zeytin yağı veriyorum rahatlıyor