Sorum var Damla.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Damla. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,276 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Damla.
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Küçük bebişlerde genelde oluyor alışmak için ıkınıyorlar yeterki kolik olmasın o çok zor
Neye alismak icin ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bioga bize hiç yaramadı kuzum suanki hen bitkisel hemde yaradığını düşünüyorum
Valla benim esimnalmisn bu alman asisini ckaranlarin gaz ilaciylmis ama ben kullanmadim kestimn yani bugunde emerken aglamaya basliyor memeden ckiyor tekrar istiyor bugun bayantuhaf o neden oldu bilmem

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Neye alismak icin ki

Valla benim esimnalmisn bu alman asisini ckaranlarin gaz ilaciylmis ama ben kullanmadim kestimn yani bugunde emerken aglamaya basliyor memeden ckiyor tekrar istiyor bugun bayantuhaf o neden oldu bilmem
Kaka yapmaya gaz çıkarmaya daha küçükler alışmaları gerekiyor

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kullanmaniza ragmen ysni gcmis olsun cook.😔

Şükür canim 🤭🤭

Şükür canim 🤭🤭

Bnde biogo ve sab mi ne onu kullaniyordum
Evet kullanmama rağmen hastanelik olduk 😪 hala ikiniyo kaç gündür ne çektiğimi bı Allah bı ben bilirim migrenin tuttu bagirdikca kulaklarımda yankilaniyo sesi kulaklarım çınlıyor çok zor geçiyor günlerim

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Evet kullanmama rağmen hastanelik olduk 😪 hala ikiniyo kaç gündür ne çektiğimi bı Allah bı ben bilirim migrenin tuttu bagirdikca kulaklarımda yankilaniyo sesi kulaklarım çınlıyor çok zor geçiyor günlerim
Allah yardimcimiz olsun. Kiz huy gibi kaldi yataga koyuyuroum ikiniyor ve tam uykuya varamiyor anca cok yorulursa yine ikiniyor ama kalkmiyor bu sefer

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar