Valla ya su almanca konusma bölümünü gecemiyoeum bebegim oldu huysuz simdi hic olmuyor parayla halletmek istiyoeum ama adamim yok sizce olurmu parayla sertifikam esimin yanina gidemedim 

yanliz kaldim

Yaa kendimintanitabiliyoeim karsimdakini az cok anliyorum ama bilmiyoeum sanki daha zor sorular soruldu cevao verdim ama yanlis verdm sanirim biraktilar... ya gidimde nabim bebekleParayla alırsan sana bir yararı olmaz ki canım
Tüh canım benim inşallah alırsın kuzum ya eşin ne zamandır almanyadaYaa kendimintanitabiliyoeim karsimdakini az cok anliyorum ama bilmiyoeum sanki daha zor sorular soruldu cevao verdim ama yanlis verdm sanirim biraktilar... ya gidimde nabim bebeklezor yaa valla
Zor valla buralara gelmek bende ingilteredeyimYaa kendimintanitabiliyoeim karsimdakini az cok anliyorum ama bilmiyoeum sanki daha zor sorular soruldu cevao verdim ama yanlis verdm sanirim biraktilar... ya gidimde nabim bebeklezor yaa valla
O 4 sene ben aralaikta 2 sene olcak evleneli pandemi vardi o zaman kursa gidemedim evde calistm hepsini verdim konusmada kaldim heycan ypiOeum elimde olmadan.Tüh canım benim inşallah alırsın kuzum ya eşin ne zamandır almanyada
Zor valla buralara gelmek bende ingilteredeyim
Normal kuzum insan biriyle konsurken bile heyacan yapıyor bende aşırı var mesala inşallah alırsın bitanemO 4 sene ben aralaikta 2 sene olcak evleneli pandemi vardi o zaman kursa gidemedim evde calistm hepsini verdim konusmada kaldim heycan ypiOeum elimde olmadan.
InsAllah yaaNormal kuzum insan biriyle konsurken bile heyacan yapıyor bende aşırı var mesala inşallah alırsın bitanem![]()
Haklısın bebek olunca çok zor kuzum ya allahim yardımcın olsun inşallah seninInsAllah yaatekrar sinav kaydida ypmiyorum yalan degil dogumdu bebek huysuzdu derkn hic xalisamadm
Dil öğrenmek zor uzun zaman istiyorInsAllah yaatekrar sinav kaydida ypmiyorum yalan degil dogumdu bebek huysuzdu derkn hic xalisamadm