Sen biliyorsun demi canimDil öğrenmek zor uzun zaman istiyor
Sen biliyorsun demi canimDil öğrenmek zor uzun zaman istiyor
Maşallah elifcim sanaBen biliyorum canım ben bide İngiliz işinde calistimm öğrendim iyi derecede
Amin canim amin ne zor böyle inan bak.Haklısın bebek olunca çok zor kuzum ya allahim yardımcın olsun inşallah senin
İnanıyorum kuzum çok zor senin için Allah'ım tez vakitte kavuştursun siziAmin canim amin ne zor böyle inan bak.
Yaa a1 istiyor sanki a1 sorulari gibi degil kendini tanit tamam ne o resim anlat diolog kur resim hakkinda amaaan uzun is.Dil öğrenmek zor uzun zaman istiyor
Amiin insAllah .oda beni anlamiOr desem yeeidir coxuk gazli zaten zor uyuyor kalkiyor oda calismiyorsun diYor valla nabcam bilemedimİnanıyorum kuzum çok zor senin için Allah'ım tez vakitte kavuştursun sizi
Sonucda keyifden yapmıyorsun ya askimYaa a1 istiyor sanki a1 sorulari gibi degil kendini tanit tamam ne o resim anlat diolog kur resim hakkinda amaaan uzun is.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amiin insAllah .oda beni anlamiOr desem yeeidir coxuk gazli zaten zor uyuyor kalkiyor oda calismiyorsun diYor valla nabcam bilemedim
Saol canim benimMaşallah elifcim sana![]()
Bende rusca konusma bolmunu kecemyordum rusiyada vetendaslik almak.icin ilk.geldigim zamanlarda hic ruscayi bilmiyordum parayla vermediler.ordakilarin destegi ile.kecdimValla ya su almanca konusma bölümünü gecemiyoeum bebegim oldu huysuz simdi hic olmuyor parayla halletmek istiyoeum ama adamim yok sizce olurmu parayla sertifikam esimin yanina gidemedimyanliz kaldim