Sorum var Darlandim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Darlandim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 834 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Darlandim
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Dil öğrenmek zor uzun zaman istiyor
Yaa a1 istiyor sanki a1 sorulari gibi degil kendini tanit tamam ne o resim anlat diolog kur resim hakkinda amaaan uzun is.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnanıyorum kuzum çok zor senin için Allah'ım tez vakitte kavuştursun sizi
Amiin insAllah .oda beni anlamiOr desem yeeidir coxuk gazli zaten zor uyuyor kalkiyor oda calismiyorsun diYor valla nabcam bilemedim

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yaa a1 istiyor sanki a1 sorulari gibi degil kendini tanit tamam ne o resim anlat diolog kur resim hakkinda amaaan uzun is.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amiin insAllah .oda beni anlamiOr desem yeeidir coxuk gazli zaten zor uyuyor kalkiyor oda calismiyorsun diYor valla nabcam bilemedim
Sonucda keyifden yapmıyorsun ya askim

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Valla ya su almanca konusma bölümünü gecemiyoeum bebegim oldu huysuz simdi hic olmuyor parayla halletmek istiyoeum ama adamim yok sizce olurmu parayla sertifikam esimin yanina gidemedim 🥰😔😔😔yanliz kaldim
Bende rusca konusma bolmunu kecemyordum rusiyada vetendaslik almak.icin ilk.geldigim zamanlarda hic ruscayi bilmiyordum parayla vermediler.ordakilarin destegi ile.kecdim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar