Decavit vitamin kullananlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde kendinedoktor tarafından oluşturulan Decavit vitamin kullananlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 470 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Decavit vitamin kullananlar
Konbuyu başlatan kendinedoktor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

kendinedoktor

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar

Decavit kullanan var mı bebeklerde etkisi nedir kullanıp doğum yapanlar bebekleriniz nasıl izlenim hakkinda bilginize ihtiyacım var

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hanımlar

Decavit kullanan var mı bebeklerde etkisi nedir kullanıp doğum yapanlar bebekleriniz nasıl izlenim hakkinda bilginize ihtiyacım var
Bebek değil senin için dolaylı yoldan bebekte etkisini alıyor ama . Bebekte a vitamini , d vitamini ve folik asit desteği sağlıyor onun dışında yeterli temel besin alamadığın zamanlarda yani neredeyse her gün diyelim gebelikte yemek yemek zor bazı dönemler . Onun alt yapısını sağlam tutmak alamadığım temel besinlerin vitaminini alman için . Ben kullandım bir sorun teşkil etmedi

kendinedoktor

Kayıtlı Üye
rank
Bebek değil senin için dolaylı yoldan bebekte etkisini alıyor ama . Bebekte a vitamini , d vitamini ve folik asit desteği sağlıyor onun dışında yeterli temel besin alamadığın zamanlarda yani neredeyse her gün diyelim gebelikte yemek yemek zor bazı dönemler . Onun alt yapısını sağlam tutmak alamadığım temel besinlerin vitaminini alman için . Ben kullandım bir sorun teşkil etmedi
Teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar