Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onlara anlatamıyorum anlatınca çok fazla sovuyorlar ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağolun teşekkür ederim
Sağolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Sağolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Ben gitmiyorum yinede çok yakın kimse olmadikca
Sağolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Yok ya dedemi değil bordürü dayım var adam beni dayilarimdan kıskanıyor ya şaka gibi küçük bı dayım vardı o da 7 Mayıs evlendi düğüne gitmemek için beni götürdü Diyarbakır'a öyle yani
Sağolun teşekkür ederim
Sağolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Sağolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Sağolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Yok ya dedemi değil bordürü dayım var adam beni dayilarimdan kıskanıyor ya şaka gibi küçük bı dayım vardı o da 7 Mayıs evlendi düğüne gitmemek için beni götürdü Diyarbakır'a öyle yani
Sağolun teşekkür ederim
Sağolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Sağolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Sağolun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Ablalrim merhaba ben bir yıldır evliyim ve evlendigim günden beri eşimin kıskançlığı yüzünden evlendigim günden beri dedemi görmedim. Ve şimdi bir haftadir yatıyordu yogunbakimda az önce ölüm haberini aldım ve kahroldum. Öz ablalarim bile beni şuan o kadar suçluyorlar ki sen sağken gitmedin şimdi mi gideceksin diye inanın o kadar üzülüyorum ki hiç bir konuşacak kimsem yok bende buraya sizlerle paylaşmak istedim
Basın sağolsun kuzum rabbim taktiraniti affetsin seni kimse suçlamasın biz bazi kadınlar gbi şanslı değiliz işte bazıların eşlerinden yollar bazıların yollamas basıp gitsek evinde ki huzurdan oluyorsun bunun için anlayışlı olmaları lazım herkesin evliliği aynı değil ki birde kuzum onlarda acyi yeni yaşıyorlar o anlık sinirle söylemişte ola bilir sonuçta azda olsa eşini bilseler belki hu kdsr gelmezlerdi üstüne kuzum
Basın sağolsun kuzum rabbim taktiraniti affetsin seni kimse suçlamasın biz bazi kadınlar gbi şanslı değiliz işte bazıların eşlerinden yollar bazıların yollamas basıp gitsek evinde ki huzurdan oluyorsun bunun için anlayışlı olmaları lazım herkesin evliliği aynı değil ki birde kuzum onlarda acyi yeni yaşıyorlar o anlık sinirle söylemişte ola bilir sonuçta azda olsa eşini bilseler belki hu kdsr gelmezlerdi üstüne kuzum
Eşimi bilmelerine rağmen yapıyorlar zaten üzülüyorum ama ne bileyim ya hem aileye çok düşkün oldugumu biliyorlar bı kerede aileden olunca onlarda üzülüyor bugün bile eşimden gizli dayıma sarıldım bana diyor sen benim içimi sizlattinn sen beni paramparça ettin özür dilerim dayım dedim napayim gelemedim. Çok üzüldü sıkı sıkı sarıldı resmen
Eşimi bilmelerine rağmen yapıyorlar zaten üzülüyorum ama ne bileyim ya hem aileye çok düşkün oldugumu biliyorlar bı kerede aileden olunca onlarda üzülüyor bugün bile eşimden gizli dayıma sarıldım bana diyor sen benim içimi sizlattinn sen beni paramparça ettin özür dilerim dayım dedim napayim gelemedim. Çok üzüldü sıkı sıkı sarıldı resmen
Kuzum dediğim gbi herkes estan yana şanslı olmaya bilirler ne yapacaksın evet ailen işte ama sende ne yapıcan kuzum mecbursun biraz acıları hafiflesin unutur giderler sonunda anlarlar seni kuzum üzülme sen