Sorum var Dedem öldü 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nisabr tarafından oluşturulan Dedem öldü 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 680 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dedem öldü 😔
Konbuyu başlatan nisabr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Onlara anlatamıyorum anlatınca çok fazla sovuyorlar ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağolun teşekkür ederim ♥️🙏

Çok teşekkür ederim 😓

Çok teşekkür ederim 😓

Ben gitmiyorum yinede çok yakın kimse olmadikca

Çok teşekkür ederim 😓

Yok ya dedemi değil bordürü dayım var adam beni dayilarimdan kıskanıyor ya şaka gibi küçük bı dayım vardı o da 7 Mayıs evlendi düğüne gitmemek için beni götürdü Diyarbakır'a öyle yani
Anladım canım Allah yardımcın olsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Çok teşekkür ederim 😓

Çok teşekkür ederim 😓

Çok teşekkür ederim 😓

Yok ya dedemi değil bordürü dayım var adam beni dayilarimdan kıskanıyor ya şaka gibi küçük bı dayım vardı o da 7 Mayıs evlendi düğüne gitmemek için beni götürdü Diyarbakır'a öyle yani
🙏🤲

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank

Çok teşekkür ederim 😓

Çok teşekkür ederim 😓

Çok teşekkür ederim 😓

Anladim canim böyle kıskanç erkekler var ALLAH yardim etsin

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ablalrim merhaba ben bir yıldır evliyim ve evlendigim günden beri eşimin kıskançlığı yüzünden evlendigim günden beri dedemi görmedim. 😥 Ve şimdi bir haftadir yatıyordu yogunbakimda az önce ölüm haberini aldım ve kahroldum. 😔 Öz ablalarim bile beni şuan o kadar suçluyorlar ki sen sağken gitmedin şimdi mi gideceksin diye inanın o kadar üzülüyorum ki hiç bir konuşacak kimsem yok bende buraya sizlerle paylaşmak istedim 😓
Basın sağolsun kuzum rabbim taktiraniti affetsin seni kimse suçlamasın biz bazi kadınlar gbi şanslı değiliz işte bazıların eşlerinden yollar bazıların yollamas basıp gitsek evinde ki huzurdan oluyorsun bunun için anlayışlı olmaları lazım herkesin evliliği aynı değil ki birde kuzum onlarda acyi yeni yaşıyorlar o anlık sinirle söylemişte ola bilir sonuçta azda olsa eşini bilseler belki hu kdsr gelmezlerdi üstüne kuzum

nisabr

Kayıtlı Üye
rank
Basın sağolsun kuzum rabbim taktiraniti affetsin seni kimse suçlamasın biz bazi kadınlar gbi şanslı değiliz işte bazıların eşlerinden yollar bazıların yollamas basıp gitsek evinde ki huzurdan oluyorsun bunun için anlayışlı olmaları lazım herkesin evliliği aynı değil ki birde kuzum onlarda acyi yeni yaşıyorlar o anlık sinirle söylemişte ola bilir sonuçta azda olsa eşini bilseler belki hu kdsr gelmezlerdi üstüne kuzum
Eşimi bilmelerine rağmen yapıyorlar zaten üzülüyorum ama ne bileyim ya hem aileye çok düşkün oldugumu biliyorlar bı kerede aileden olunca onlarda üzülüyor bugün bile eşimden gizli dayıma sarıldım bana diyor sen benim içimi sizlattinn sen beni paramparça ettin özür dilerim dayım dedim napayim gelemedim. Çok üzüldü sıkı sıkı sarıldı resmen😔

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Eşimi bilmelerine rağmen yapıyorlar zaten üzülüyorum ama ne bileyim ya hem aileye çok düşkün oldugumu biliyorlar bı kerede aileden olunca onlarda üzülüyor bugün bile eşimden gizli dayıma sarıldım bana diyor sen benim içimi sizlattinn sen beni paramparça ettin özür dilerim dayım dedim napayim gelemedim. Çok üzüldü sıkı sıkı sarıldı resmen😔
Kuzum dediğim gbi herkes estan yana şanslı olmaya bilirler ne yapacaksın evet ailen işte ama sende ne yapıcan kuzum mecbursun biraz acıları hafiflesin unutur giderler sonunda anlarlar seni kuzum üzülme sen

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar