Degerlerim çok zayıf

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Degerlerim çok zayıf başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,120 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Degerlerim çok zayıf
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Demir ilaci hangisini kullaniyorsun canim
Demir ilacı fol turşusumu?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

benim kullamdığım ilaçlar Normafol,coraspirin.immumitex

benim kullamdığım ilaçlar Normafol,coraspirin.immumitex

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Selam kızlar nasılsınız.Ben kan verdimm ve değerlerim zayıf çıktıı.Böyle olub sonra artan varmıı?bende neden böyle oluyor anlamıyorum.Nasıl arttıra bilirim benn.yoksa benlik olan bişey diyilmi?Doktor ilaç falan yazdı ediyorum..
Salam can hekim yazan dermanlari ic hersey yaxwi olacaq ureyvi sixib özvi strese salma

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Anlamadım canım 🤔

Salam can hekim yazan dermanlari ic hersey yaxwi olacaq ureyvi sixib özvi strese salma
NİYE BELE OLUR AXII. anlamıram.He almışık dermanları içirem hamısını .inşallah yaxşı olarr.ister istemez korku var içimdee yinee aynı leyi yaşarım diyeee.düşünmemeye çalışıram

Hangi değerlerin zayıf çıktı, Betahcg mi? 🤔
Ben Azervaycanda yaşayıramm canım bizde öyle diyil iştee onun içinn anlatamıyorum.bizdee birinci Trimester falan böyle şeyler yazılıyorr bende 215çıktı4300 olmalıymış qalibaa

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
NİYE BELE OLUR AXII. anlamıram.He almışık dermanları içirem hamısını .inşallah yaxşı olarr.ister istemez korku var içimdee yinee aynı leyi yaşarım diyeee.düşünmemeye çalışıram

Ben Azervaycanda yaşayıramm canım bizde öyle diyil iştee onun içinn anlatamıyorum.bizdee birinci Trimester falan böyle şeyler yazılıyorr bende 215çıktı4300 olmalıymış qalibaa
Bthcg basqa seydi sende qan azligidi derman ic duzelecek

Tüm sayfalar yüklendi.