Evet canım benim hepimiz anneyiz hepimizin evladımız var onların bir teline bile bişey olsa canımız yanar o yüzden bizler bir birimize ne yaparsak yapalım ne dersek diyelim ama çocuklarımızı karıştırmayalımBende karsiyim ben asla ne kadar kavgada etsem kimle asla beddua etmem öyle biri degilim bu yanlistir zaten
Ah ah öyle işte inanki biriyle konuşunca sonu ne olacak diyorum iyi niyetimden kaybediyorum sanirsamNe olursa olsun ne yaparsak yapalım hiç kimse kimsenin çocuğuyla ilgili bedduayi geçtim bir kelime bile kötü laf etmesin lütfen arkadaşlar masumlara dil uzatmayalım
İçiyorum kuzum şükür sabah daha kötüydüm şimdi daha iyiyim ama işteGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah bol bol nane limon ballı süt iç inşallah hemen geçer hamilesin
Cinsiyyet sende bilnmiyor abla?İçiyorum kuzum şükür sabah daha kötüydüm şimdi daha iyiyim ama işte
Çok sağol canım benimGeçmiş olsun bende öyle olmuşdum bol bol sıvı tüket geçer inşallah
Canım doktorlar tahmini kız diyor ama net olarak belli değil cuma günü kontrol var bakalım inşallah gösterir kendini neredeyse doğuracağım uaaCinsiyyet sende bilnmiyor abla?
Çok dikkat canımİçiyorum kuzum şükür sabah daha kötüydüm şimdi daha iyiyim ama işte
Kz,diyorlar ki gec biliniyoÇok sağol canım benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım doktorlar tahmini kız diyor ama net olarak belli değil cuma günü kontrol var bakalım inşallah gösterir kendini neredeyse doğuracağım uaa
Ah ah öyle işte inanki biriyle konuşunca sonu ne olacak diyorum iyi niyetimden kaybediyorum
Geçmiş olsun canım bende hastayımİçiyorum kuzum şükür sabah daha kötüydüm şimdi daha iyiyim ama işte