Sorum var Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,603 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Sende mi malatyadasin canım evy bir yandan kar bir yandan soğuk hala sallanıyor Malatya resmen bitti 😢
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağolasın canım benim 😢 hala sallanıyor ya arabada bekliyoruz

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Sende mi malatyadasin canım evy bir yandan kar bir yandan soğuk hala sallanıyor Malatya resmen bitti 😢
Evet canim geçimiş olsun hala da sallaniyor dışarısı kar allahim sen bize yardim et enkaz altinda kalanlara da allah yardımcımız olsun siz iymisiniz 140 bina çokmuş siz ne tarafta oturuyorsunuz?

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Evet canim geçimiş olsun hala da sallaniyor dışarısı kar allahim sen bize yardim et enkaz altinda kalanlara da allah yardımcımız olsun siz iymisiniz 140 bina çokmuş siz ne tarafta oturuyorsunuz?
Çok çok canım benim o yıkılan Avşar otelin arka tarafı sen canım 😢

İyyiz çok şükür siz ama can kaybı cokmus 😢

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Çok çok canım benim o yıkılan Avşar otelin arka tarafı sen canım 😢

İyyiz çok şükür siz ama can kaybı cokmus 😢
Ben tokide oturuyorum canim biz mecbur eve girdik ama hala da sallaniyor çok şükür bizim evde hasar yok belediye yardim geldimi canim ? Allah korumuş 9 katli hotel'in orasimi?

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Hepimize geçmiş olsun Malatya'da 7 .4 büyüklüğüne deprem oldu 4 ten beri hala sallanıyor dişarisi buz gibi allahım sen yar ve yardımcımız olsun @Bahar@Özlem iyimisiniz?
Çok şükür iyiyiz canım sizde iyimisiniz bir sıkıntı yok demi bizde 4 den beri ayaktayız hepimiz çocuklar korkuyorlar daha yeni uyudular diğer illerdeki kızlar inşallah herkes iyidir Allah ım herkesin yardımcısı olsun

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Ben tokide oturuyorum canim biz mecbur eve girdik ama hala da sallaniyor çok şükür bizim evde hasar yok belediye yardim geldimi canim ? Allah korumuş 9 katli hotel'in orasimi?
Evet pırlanta otel ve hastahane var iki tane köy garajı orası iyi bari şükür evet tokide bir şey yokmuş şükür ya

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Evet pırlanta otel ve hastahane var iki tane köy garajı orası iyi bari şükür evet tokide bir şey yokmuş şükür ya
Şimdilik birşey yok çok sukur belediye geldimi? Allah korumuş sizi canim ben hala şoktayim hayatımda ilk defa yasadim gönül ister disarda beklemek bir taraftan kar kiş soğuk

Çok şükür iyiyiz canım sizde iyimisiniz bir sıkıntı yok demi bizde 4 den beri ayaktayız hepimiz çocuklar korkuyorlar daha yeni uyudular diğer illerdeki kızlar inşallah herkes iyidir Allah ım herkesin yardımcısı olsun
Büyük geçmiş olsun Baharım bizde ayni hala devam ediyor şoktayım hala inşallah hepimizin Allah yardimcimiz olsun

Tüm sayfalar yüklendi.