Sorum var Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,605 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hepimize geçmiş olsun Malatya'da 7 .4 büyüklüğüne deprem oldu 4 ten beri hala sallanıyor dişarisi buz gibi allahım sen yar ve yardımcımız olsun @Bahar@Özlem iyimisiniz?
Çok geçmiş olsun nurum sen nasılsın prenses nasıl rabbim o soğukta kapıda olan herkese yardım etsin inşallah 🤲🏻. Göçük altında ki insanlarında yardımcısı olsun 🤲🏻

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun nurum sen nasılsın prenses nasıl rabbim o soğukta kapıda olan herkese yardım etsin inşallah 🤲🏻. Göçük altında ki insanlarında yardımcısı olsun 🤲🏻
Çok sağol Ayşem ben çok korktuum uyukuda yakalandik hala arçi lar devam ediyor 4 beri ayaktayiz Malatya mahvoldu ,biz iyiz çok şükür disarda kaar soğuk buz gibi allah bütün Turkiyemin yatdimcisi olsun ,🙏🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok sağol Ayşem ben çok korktuum uyukuda yakalandik hala arçi lar devam ediyor 4 beri ayaktayiz Malatya mahvoldu ,biz iyiz çok şükür disarda kaar soğuk buz gibi allah bütün Turkiyemin yatdimcisi olsun ,🙏🤲
Rabbiö yardımcınız olsun kuzum. Eşim geldi şimdi beniöde onunda arkadaşının ailesinden 15 kii vefat etmiş 🥺🥺depremd

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım benim rabbim herkesin yardımcısı olsun sizede çok geçmiş olsun bitanem bende aynı vallahi nasıl uyandım nasıl çıktık dışarı ayy çok kötüydü rabbim birdaha yaşatmasın
Şimdilik birşey yok çok sukur belediye geldimi? Allah korumuş sizi canim ben hala şoktayim hayatımda ilk defa yasadim gönül ister disarda beklemek bir taraftan kar kiş soğuk
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Büyük geçmiş olsun Baharım bizde ayni hala devam ediyor şoktayım hala inşallah hepimizin Allah yardimcimiz olsun

Nur25

Kayıtlı Üye
rank

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Depremden etkilenen arkadaşlarım canlarım çok geçmiş olsun. İnşallah sizler aileniz yakınlarınız iyidir 🤲 Rabbim bir daha yaşatmasın saklasın gözlesin hepimizi 🤲🤲❤️

Tüm sayfalar yüklendi.