Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,288 kez görüntülenmiş, 149 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Yine sallandik arkadaşlar Gaziantep 5.1-4.1 iki defa oldu ay kalbim duracak gibiydi dua edin eşim işte oğlum tekiz evde
Ya kuzum İyi misin Sakin Ol gördüm ben de of Allah'ım toprağı sakinlik havaya sakinlik versin kuzum benim inşallah bir şey olmaz sakin ol gene de temkinli olalım Olur mu

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ya kuzum İyi misin Sakin Ol gördüm ben de of Allah'ım toprağı sakinlik havaya sakinlik versin kuzum benim inşallah bir şey olmaz sakin ol gene de temkinli olalım Olur mu
Açıkçası oğlum korkmasın diye sakın kaldım ama kalbim duracak gibiydi amin amin inşallah tam alıştık dedik her zaman temkinli yim canım araba dışarda pek şoför lugum yok ama hallederim bir şekil

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Açıkçası oğlum korkmasın diye sakın kaldım ama kalbim duracak gibiydi amin amin inşallah tam alıştık dedik her zaman temkinli yim canım araba dışarda pek şoför lugum yok ama hallederim bir şekil
Kıyamam kuzum gerçekten çok zor biliyorum ama şu an yani bunları artık alışmamız gerekiyor Çünkü devam edecek Allah'ın beterinden korusun

Tüm sayfalar yüklendi.