Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde ^^ ÖzLem 💜 ^^ tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,241 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Asena.ase

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
İnşallah canım rabbim felaketinden korusun inşallah hepimizi inşallah sizde en kısa zamanda evinize geçersiniz sorunsuz bir şekilde
Amin amin inşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim sağolasın Allah razı olsun inşallah canım benim 💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen cnm ya eşim diyor işte babamgile mi gitsek dedim ne işimiz var nereye kadar kacacagiz
Aynen öyle orası sende haklısın aman inşallah daha büyüğü olmaz da ya

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah cnm
Amin amin inşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim sağolasın Allah razı olsun inşallah canım benim 💕

Aynen öyle orası sende haklısın aman inşallah daha büyüğü olmaz da ya
İnşallah cnm ya

Medine 47

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Malatya da 5.2 4.7 peş peşe deprem oldu yakın illerden de hissedildi yakınımızda kim varsa hepimize çok geçmiş olsun 🥺🥺
Ben Mardin'de yaşıyorum malesef bizde hissettik ve 27+4 haftalık hamileyim yalnızdım çok korktum😔Rabbim birdaha kimseye yaşatmasın büyük deprem herkezde korku birakti. HERKEZE GEÇMİŞ OLSUN 😔🙏

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
İnşallah cnm

İnşallah cnm ya
İnşallah canım benim 💕

Amin cümlemizden inşallah canım 😘
💜💜💜

Amin cümlemizden inşallah canım 😘
💜💜💜
Ben Mardin'de yaşıyorum malesef bizde hissettik v 27+4 haftalık hamileyim yalnızdım çok korktum😔Rabbim birdaha kimseye yaşatmasın büyük deprem herkezde korku birakti. HERKEZE GEÇMİŞ OLSUN 😔🙏
Sağolasın canım benim inşallah canım benim inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim 💕 biz yaşadık büyüğünü rabbim kimselere yaşatmasın inşallah bundan sonra inşallah

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım benim 💕

💜💜💜

💜💜💜

Sağolasın canım benim inşallah canım benim inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim 💕 biz yaşadık büyüğünü rabbim kimselere yaşatmasın inşallah bundan sonra inşallah
😍😍♥️ Aynen cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...