Kızlar dün çok kötüydü hastaneye gittik sancı filan çıkmadı açıklık ya yoktu bebek kanala girmiş ağrı sancı ondan denildi formaliteden istersen yatış yapalım denildi. Bende evim yakın diye kabül etmedim. Dün büyük tuvaletimi de yapamadım canım çok yanıyor. Bu sabah karnımın sol tarafı özellikle ama genel bir karın ağrım sancım var 1 saat oldu geçmedi bilmiyorum ki neden tuvaletimi zorda olsa yaptım ondan değildir
ya hiç birşey bilmiyorum dün nasıl sancı filan çıkmadı anlamıyorum 

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde belim çok ağrıyorKızlar dün çok kötüydü hastaneye gittik sancı filan çıkmadı açıklık ya yoktu bebek kanala girmiş ağrı sancı ondan denildi formaliteden istersen yatış yapalım denildi. Bende evim yakın diye kabül etmedim. Dün büyük tuvaletimi de yapamadım canım çok yanıyor. Bu sabah karnımın sol tarafı özellikle ama genel bir karın ağrım sancım var 1 saat oldu geçmedi bilmiyorum ki neden tuvaletimi zorda olsa yaptım ondan değildirya hiç birşey bilmiyorum dün nasıl sancı filan çıkmadı anlamıyorum
![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde belim çok ağrıyorKızlar dün çok kötüydü hastaneye gittik sancı filan çıkmadı açıklık ya yoktu bebek kanala girmiş ağrı sancı ondan denildi formaliteden istersen yatış yapalım denildi. Bende evim yakın diye kabül etmedim. Dün büyük tuvaletimi de yapamadım canım çok yanıyor. Bu sabah karnımın sol tarafı özellikle ama genel bir karın ağrım sancım var 1 saat oldu geçmedi bilmiyorum ki neden tuvaletimi zorda olsa yaptım ondan değildirya hiç birşey bilmiyorum dün nasıl sancı filan çıkmadı anlamıyorum
![]()