Detaylı Sonuçları 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Detaylı Sonuçları 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,527 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı Sonuçları 🤔
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
BPD 53 mm olup 22+1 günle uyumlu
FL 35 mm olup 21+1 günle uyumlu
AC 161 mm olup 22+5 günle uyumlu 🤔🤔 bunların niye hep haftaları farklı ben 21+4 günlüğüm niye bunlar farklı acaba sonra düzelecek mi sorun yok dedi doktor herşey iyi dedi ama kafama takıldı şimdi bakınca 🙄🙄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
AC 161 mm olup 22+5 günle uyumlu 🤔🤔 bunların niye hep haftaları farklı ben 21+4 günlüğüm niye bunlar farklı acaba sonra düzelecek mi sorun yok dedi doktor herşey iyi dedi ama kafama takıldı şimdi bakınca 🙄🙄
Normal kuzum gelişimi 1 hafta önde gözüküyor burda 🤭🤭

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Normal kuzum gelişimi 1 hafta önde gözüküyor burda 🤭🤭
Benim zaten gebelik durumum ilginç 😂😂 sağlık ocağı tetanoz aşısı vurmuyor daha vaktin gelmedi diyor şuan sağlık ocağına göre iki hafta daha küçük gebelik doktora göre 21+4 yani hangisi doğru çıkacak acayip merak ediyorum ama inşallah Aslan burcu olmaz 😂😂 ben aslan burçlarıyla hiç anlasamam çünkü bide aslan erkeği çok zor oluyormuş 🙄🙄

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Benim zaten gebelik durumum ilginç 😂😂 sağlık ocağı tetanoz aşısı vurmuyor daha vaktin gelmedi diyor şuan sağlık ocağına göre iki hafta daha küçük gebelik doktora göre 21+4 yani hangisi doğru çıkacak acayip merak ediyorum ama inşallah Aslan burcu olmaz 😂😂 ben aslan burçlarıyla hiç anlasamam çünkü bide aslan erkeği çok zor oluyormuş 🙄🙄
Benimle anlaşıyorsun ya kzi bende aslan burcuyum 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benimle anlaşıyorsun ya kzi bende aslan burcuyum 😂😂
Valla mı ben koç burcuyum normalde Koç kadını aslan erkeği ile çok iyi anlaşır diyor burç yorumlarında ama ben tam koç burcuyum çevremde olan aslan burcu erkeklerle hiç anlasamam baya sürekli atışma modundayiz 😂😂 belki aslan kadını ile anlaşıyorumdur 🙄🙄😅😅

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Valla mı ben koç burcuyum normalde Koç kadını aslan erkeği ile çok iyi anlaşır diyor burç yorumlarında ama ben tam koç burcuyum çevremde olan aslan burcu erkeklerle hiç anlasamam baya sürekli atışma modundayiz 😂😂 belki aslan kadını ile anlaşıyorumdur 🙄🙄😅😅
Olabilir kuzum 😂😂,ama ne demişler istisnalar kaideyi bozmaz

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Hepimiz anatomik olarak farklı doğuyoruz. Kimisinin bacak boyu uzundur, kimisinin gövdesi. Böyle düşün. Benim de hatta hamileliğine şahit olduğum tüm arkadaşlarımın bebeklerinin de değerleri böyleydi. Hiç birimiz mükemmel değiliz 😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Olabilir kuzum 😂😂,ama ne demişler istisnalar kaideyi bozmaz
Bencede istisnai bir durum 😂😂 çünkü ben akrep ve aslan burcuyla zor anlaşırım baya kavga gürültü modundayiz 😅😅 eşim akrep ben koç erkek kardeşim ve abim aslan baya itiş kakış bir ilişkim var bu üçlü ile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hepimiz anatomik olarak farklı doğuyoruz. Kimisinin bacak boyu uzundur, kimisinin gövdesi. Böyle düşün. Benim de hatta hamileliğine şahit olduğum tüm arkadaşlarımın bebeklerinin de değerleri böyleydi. Hiç birimiz mükemmel değiliz 😂
Acaba hangisi bacak boyu Fl mi çünkü burada okumuştum birinin postunda Fl sonucunu 7 ile çarpınca bebeğin boyu belli olurmuş o zaman bizimki şuan 24.5 cm boyunda mı ne kadar ufak 😂😂😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum 3 hafta fark olursa sıkıntı görülüyor lakin seninki maşallah gayet normal

Tüm sayfalar yüklendi.