Detaylı Sonuçları 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Detaylı Sonuçları 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,530 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı Sonuçları 🤔
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️
BPD 53 mm olup 22+1 günle uyumlu
FL 35 mm olup 21+1 günle uyumlu
AC 161 mm olup 22+5 günle uyumlu 🤔🤔 bunların niye hep haftaları farklı ben 21+4 günlüğüm niye bunlar farklı acaba sonra düzelecek mi sorun yok dedi doktor herşey iyi dedi ama kafama takıldı şimdi bakınca 🙄🙄
Normal canım herşey. Sağlıkla kucağına al inşallah 🌺

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bende aslan burcuyum 🥰
😅😅 Sanırım aslan erkekleri zor oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım minnaklari kucağımıza 🥰🙏🙏🤗

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım minnaklari kucağımıza 🥰🙏🙏🤗
Çok.normal cnm korkma ☺️
Teşekkür ederim 🤗🥰

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Bencede istisnai bir durum 😂😂 çünkü ben akrep ve aslan burcuyla zor anlaşırım baya kavga gürültü modundayiz 😅😅 eşim akrep ben koç erkek kardeşim ve abim aslan baya itiş kakış bir ilişkim var bu üçlü ile

Acaba hangisi bacak boyu Fl mi çünkü burada okumuştum birinin postunda Fl sonucunu 7 ile çarpınca bebeğin boyu belli olurmuş o zaman bizimki şuan 24.5 cm boyunda mı ne kadar ufak 😂😂😅
Ben 33 haftalıkken,
BPD 37+1
FL 32+3
AC 34+3 idi.
Bazı değerler birbirlerine yaklaşırken, bazıları hala farkını koruyor. Şükür ki bebeğim sağlıklı. FL femur kemiği olmalı, yani üst bacak boyu diyebiliriz 👍🏻

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Benim zaten gebelik durumum ilginç 😂😂 sağlık ocağı tetanoz aşısı vurmuyor daha vaktin gelmedi diyor şuan sağlık ocağına göre iki hafta daha küçük gebelik doktora göre 21+4 yani hangisi doğru çıkacak acayip merak ediyorum ama inşallah Aslan burcu olmaz 😂😂 ben aslan burçlarıyla hiç anlasamam çünkü bide aslan erkeği çok zor oluyormuş 🙄🙄
Ayy sormaaa bende bi erkek kardeş var aslan ayyyy hiççç çekilecrk gibi değil yıllardr anlaşamayz aşırı bencil ve dik kafalılar ben merkezli yaşıyolar. Benimde ağsts sonu görünüyo inşalla aslan olmaz kızım başak yine iyidir 😁😁 ayrıca bu ölçümlere netten yazarak bakın baş,bacak,göbek vs ölçmleri oluyo genelde önde olabliyo geride olabiliyo çok sorun değil ben her doktora gittiğimde depişiyo bu sonçlar 😁😁😁👍

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
BPD 53 mm olup 22+1 günle uyumlu
FL 35 mm olup 21+1 günle uyumlu
AC 161 mm olup 22+5 günle uyumlu 🤔🤔 bunların niye hep haftaları farklı ben 21+4 günlüğüm niye bunlar farklı acaba sonra düzelecek mi sorun yok dedi doktor herşey iyi dedi ama kafama takıldı şimdi bakınca 🙄🙄
Bende eve gelince fark ettim bazıları günden önce bazıları günden geri geliyor ama doktora da defalarca sordum Bi sorun var mı diye yok dedi zaten organlar da sağlıklı görünüyordu ense kalınlığı dedim o da normal dedi bende daha fazla üstelemedim açıkçası bişey olsa zaten söylerler saklamaz doktorlar

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ayy sormaaa bende bi erkek kardeş var aslan ayyyy hiççç çekilecrk gibi değil yıllardr anlaşamayz aşırı bencil ve dik kafalılar ben merkezli yaşıyolar. Benimde ağsts sonu görünüyo inşalla aslan olmaz kızım başak yine iyidir 😁😁 ayrıca bu ölçümlere netten yazarak bakın baş,bacak,göbek vs ölçmleri oluyo genelde önde olabliyo geride olabiliyo çok sorun değil ben her doktora gittiğimde depişiyo bu sonçlar 😁😁😁👍
Aynı valla birebir yazmışsın ama bencil ben merkezli gerçekten öyle 🤦 bide bende koç burcuyum zaten lider ruhluyum emrivaki sevmem sırf bu yüzden aşırı kavga ederdim kardeşimle şimdi bebeğim de uygulamaya göre aslan gözüküyor inşallah olmaz 😅 aslan erkeği zor oluyor baya

Bende eve gelince fark ettim bazıları günden önce bazıları günden geri geliyor ama doktora da defalarca sordum Bi sorun var mı diye yok dedi zaten organlar da sağlıklı görünüyordu ense kalınlığı dedim o da normal dedi bende daha fazla üstelemedim açıkçası bişey olsa zaten söylerler saklamaz doktorlar
Benim doktorda gayet sağlıklı hiçbir sorun yok dedi de yinede kafama takıldı çünkü sağlık ocağına göre farklı haftadayim kendi doktoruma göre başka bide bunlara bakınca yine başka 😅😅 ben hangi haftadayim ondan emin bile olamıyorum 🤦🤦

Tüm sayfalar yüklendi.