Detaylı ultrason bebek ters :(

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Smyr tarafından oluşturulan Detaylı ultrason bebek ters :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,756 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason bebek ters :(
Konbuyu başlatan Smyr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haha

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 22. Haftadayim detaylı ultrason çektirmeye gittim ama bebegin poposu dönüktü 2 saat sonra tekrar gittim dönmemiş 🤦 2 gun sonra yine gidicem çektirmek için acaba başına böyle bişey gelen varmı ? Yada bebeğin dönmesi icin ne yapmam gerekiyo. O kadar çikolata yedim banamisin demedi 😔
Aynisi benim basima geldi kalp olacağına bakildimi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynisi benim basima geldi kalp olacağına bakildimi
Ben gittim doktor baktı ama bebegin pozisyonu uygun değil dedi bakamam biraz yuru biseyler ye gel dedi gittim yine aynı dedi cocuk kardilijo ye sevketti 1 hafta sonra o baktı

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 22. Haftadayim detaylı ultrason çektirmeye gittim ama bebegin poposu dönüktü 2 saat sonra tekrar gittim dönmemiş 🤦 2 gun sonra yine gidicem çektirmek için acaba başına böyle bişey gelen varmı ? Yada bebeğin dönmesi icin ne yapmam gerekiyo. O kadar çikolata yedim banamisin demedi 😔
Bende dün cektırdım canım dönmeyince dönmuyorlar. 21+5 olduk daha cinsiyetini öğrenemedik. Dün doktor hafiften karnıma vurdu yok dönmuyo biraz gezin gel yine bakalım dedi. Cıktım şeker çikolata vs yedim geldim yine yüzünü dönmedi elleriyle kapatıyo. Bacaklarıyla da orasını gizliyo öyle olunca doktorlar cinsiyeti göremiyor 3 doktor gezdik 3 de göremedi detaylı da goruruz belkı dedk ama yıne olmadı

Ipekdilan123

Kayıtlı Üye
rank
Daha hic yüzünü göremedim hep sırtı dönük insallah bu kontrolde görürüm belkide son kontrolüm olacak bu seferde göremez isem artk dogumda☺

Smyr

Kayıtlı Üye
rank
Eğer dönmüyorsa Özeldeyseniz bi kaç gün sonraya yönlendirirler benimde başıma geldi gittim gezdim yürüdüm bişeyler yedim yok dönmedi doktor bi kaç gün sonra gelin dedi o zaman gittik herşeyi gördük yüzünü BİLe
İnsallah bende görürüm dua edin ☺️

H

Haha

Guest
Benim de sırtı donuk tu ama dokturu muz laa hallettik canım sonra dondu baktı falan

Tüm sayfalar yüklendi.