Detaylı ultrason yaptım yapanlar varmı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Osman💫Beşir tarafından oluşturulan Detaylı ultrason yaptım yapanlar varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,496 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason yaptım yapanlar varmı
Konbuyu başlatan Osman💫Beşir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Osman💫Beşir

Osman💫Beşir

Kayıtlı Üye
rank
Oh ne güzel allah korkularınızla imtihan etmesin inşallah insan kendisinden değil bebeğinden çok korkuyor için rahatlamıştır şimdi
Evet kesinlikle öyle.rahatladım sağlıklı çok şükür 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaçıncı haftada yapılıyor acaba detaylı ultrason Internetten bakıyorum 18 24yaziyor 19.haftada gitsem yaparla

Kaçıncı haftada yapılıyor acaba detaylı ultrason Internetten bakıyorum 18 24yaziyor 19.haftada gitsem yaparla

Kaçıncı haftada yapılıyor acaba detaylı ultrason Internetten bakıyorum 18 24yaziyor 19.haftada gitsem yaparlarmi

Kaçıncı haftada yapılıyor acaba detaylı ultrason Internetten bakıyorum 18 24yaziyor 19.haftada gitsem yaparlar mı
Ben 23 te yaptım

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.