Detaylı Ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melisa Doğan tarafından oluşturulan Detaylı Ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,449 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı Ultrason
Konbuyu başlatan Melisa Doğan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrason yapmak şart mı arkadaşlar?Yani yaptırmazsak ne olur?
Ben yaptırdım canım şükür birşey çıkmadı. Ablam hamileyken detaylı da yigenimin böbreginde sıkıntı gördü doktor. Ona göre tedaviye başlandı anne karnındayken. Sogduktan sonrada biraz, tedavi gördü şükür şimdi hiçbirşeyi yok. Detaylı da farkedilip müdahale edildigi için Şuan sıkıntı yok. Bende bu yüzden detaylı ultroson yaptırdım canım.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah korusun herhangi bir sıkıntı varsa ya anne karnında iken tedaviyle başlıyorlar yada doğumdan sonra direk başlıyorlar doktorum bana bu yüzden yaptır çocuk doğunca fark edip tedavi etmemiz çok uzun olur demişti şükür bir şey çıkmadı ama yaptırmakta fayda var bebeğin beyninden tut ayak parmaklarına kadar bakılıyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yapılması gerekiyor. ikili üçlü testlerin hiçbirini yaptırmadım gerek duymadım. Ama geniş ultrasonda bebeğin damar yapısına organlarının gelişimine bakılıyor ve bı sıkıntı varsa erken önlem almak için gerekli

Tüm sayfalar yüklendi.