Sorum var DETAYLI ULTRASON

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan DETAYLI ULTRASON başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 99 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı DETAYLI ULTRASON
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ALEYNA TAŞ

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar iyi akşamlar nasılsınız
Perşembe günü detaylı ultrasonum var şuan 21 haftalığım ama bizim minnak hala kendini göstermedi başta erkeğe benziyor dediler sonra dört kere gittim göstermedi hiç ayrıntılı ultrasonda kendini göstermesi için tatlı yemek dışında yapabileceğim birşey var mı iki kızımı da 14-16 hafta arası öğrenmiştim ama bu inat çıktı😄😄

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, detaylı ultrason öncesinde bebeğin pozisyonunu etkilemek ve cinsiyetini öğrenme şansını artırmak için yapabilecekleriniz var. Tatlı yemek kan şekerini yükselterek bebeğin hareketlenmesine yardımcı olabilir. Bunun dışında, randevudan önce bol su içmek ve hareketli olmak da bebeğin pozisyon değiştirmesine yardımcı olabilir. Ultrason sırasında mesanenizin dolu olması da görüntüyü iyileştirebilir. Ancak en önemlisi, bebeğinizin rahat ve uygun pozisyonda olmasıdır. Bazen bebekler, ne yaparsanız yapın o gün göstermek istemeyebilirler. Doktorunuz gerekirse tekrar bir randevu verebilir. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle! 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Perşembe günü detaylı ultrasonum var şuan 21 haftalığım ama bizim minnak hala kendini göstermedi başta erkeğe benziyor dediler sonra dört kere gittim göstermedi hiç ayrıntılı ultrasonda kendini göstermesi için tatlı yemek dışında yapabileceğim birşey var mı iki kızımı da 14-16 hafta arası öğrenmiştim ama bu inat çıktı😄😄
Hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah amin ben detaylı ultrason a girmeden önce meyve suyu bide çikolata yemiştim hareketli olması kendini göstermesi için gerci benimki üçlü teste birde kadin doğum doktorum erkek çıkmıştı detaylıda da erkek denildi inşallah gösterir kendisini 🤲🤲🌹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah amin ben detaylı ultrason a girmeden önce meyve suyu bide çikolata yemiştim hareketli olması kendini göstermesi için gerci benimki üçlü teste birde kadin doğum doktorum erkek çıkmıştı detaylıda da erkek denildi inşallah gösterir kendisini 🤲🤲🌹
Kız çocukları gec gösteriyor kendini sürpriz yapıyorlar genelikle 🌹

Son düzenleme:

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun teşekkür ederim çalışıyorum genelde randevularımı da iş başı yapmadan önce aldığım için çok erken saatlerde gidiyorum haliyle yorgun da oluyorum her gittiğimde doktorlar seninki yatmayı seviyor diyor sanırım oda yoruluyor sağlıklı olsun gerisi çnemli değil ama insan merak ediyor işte😄iki kızım direk gösterdi ama bakalım üç tane prenses annesi oluruz en fazla🥰🥰

Kız çocukları gec gösteriyor kendini sürpriz yapıyorlar genelikle

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun teşekkür ederim çalışıyorum genelde randevularımı da iş başı yapmadan önce aldığım için çok erken saatlerde gidiyorum haliyle yorgun da oluyorum her gittiğimde doktorlar seninki yatmayı seviyor diyor sanırım oda yoruluyor sağlıklı olsun gerisi çnemli değil ama insan merak ediyor işte😄iki kızım direk gösterdi ama bakalım üç tane prenses annesi oluruz en fazla🥰🥰
Allah kolaylık versin yine de kendinizi fazla yormamaya çalışın kıyamam ya 🥹aynen ondan olabilir sağlıklı olsun da her ikisi de evlat tabiki Rabim isteyen herkese nasip etsin amin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin 🤲🤲🌹🌹 detaylı ultrason nerde yaptiriyorsunuz özel mi devlet mi

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Allah kolaylık versin yine de kendinizi fazla yormamaya çalışın kıyamam ya 🥹aynen ondan olabilir sağlıklı olsun da her ikisi de evlat tabiki Rabim isteyen herkese nasip etsin amin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin 🤲🤲🌹🌹 detaylı ultrason nerde yaptiriyorsunuz özel mi devlet mi
Devlet hastanesinde çok şükür sıra buldum istanbulda yaşıyorum normalde sıra bulmak çok zor

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Devlet hastanesinde çok şükür sıra buldum istanbulda yaşıyorum normalde sıra bulmak çok zor
Valla sansliymışsin ben bulamadım nereye devlete gitiysem özel yönlendirme yaptılar ben özel de yaptırdım beş bin TL'ye yakın gibi bi para tutu o da kaydimiz olduğu için İzmir

Valla sansliymışsin ben bulamadım nereye devlete gitiysem özel yönlendirme yaptılar ben özel de yaptırdım beş bin TL'ye yakın gibi bi para tutu o da kaydimiz olduğu için İzmir
Sağlıklı olsunlarlarda bebislerimiz önemli olan bu tabi 🥹🌹

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Bna da kayıt açtılar ama çıkmıyordu doktorum direk 182 yi ara dedi direk tarih saat verdiler vallahi

Sağlıklı olsunlarlarda bebislerimiz önemli olan bu tabi 🥹🌹

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Aleynacim inan bende senin kadar merak ediyorum senin minnaki Çin takvimine baktinmi çokta inanmam böyle seylerede yinede bazen çıkıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar