Sorum var DETAYLI ULTRASON

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan DETAYLI ULTRASON başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,343 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı DETAYLI ULTRASON
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ALEYNA TAŞ

balkizim

Kayıtlı Üye
rank

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Ay sen hamilemisin aleyna çok sevindim küçük kızın kac yasinda sende benim gibi ust üste yapmışsın ne güzel inşallah erkektir benimde iki kizimdan sonra erkek oldu 2 taneside darisida sana insallah sağlıkla gelsin inşallah
Hanımlar iyi akşamlar nasılsınız
Perşembe günü detaylı ultrasonum var şuan 21 haftalığım ama bizim minnak hala kendini göstermedi başta erkeğe benziyor dediler sonra dört kere gittim göstermedi hiç ayrıntılı ultrasonda kendini göstermesi için tatlı yemek dışında yapabileceğim birşey var mı iki kızımı da 14-16 hafta arası öğrenmiştim ama bu inat çıktı😄😄

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Ay sen hamilemisin aleyna çok sevindim küçük kızın kac yasinda sende benim gibi ust üste yapmışsın ne güzel inşallah erkektir benimde iki kizimdan sonra erkek oldu 2 taneside darisida sana insallah sağlıkla gelsin inşallah
Evet canım baya süpriz oldu buda kız 3 tane prenses nasip oldu banada sağlıkla gelsin inşallah 🥰🥰evet canım büyüğü 4 küçüğü 2 hepsinin arasında ikişer yaş oldu ama artık tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum 😌senin küçük kaç yaşında

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar