Türkiye'deki doktorlar bilgi olarak cidden iyi olduklarini dusunuyorum. Ama hastaneleri bilemiyorum. Nesela devlet hastanesi burda. İnan ordaki ozelden daha ozel. İki kisilik oda tv banyo wc yemek seceneklerini ayarlamana gore gunde 3 ogun yemek odana ve surekli hemsire kontrolu vs vs. Bskalim ama dogum nasil gececek
Cok cok tsk ederim tatlis anneler cok sagolun. Yarin guzel haberlerle yazmayi umut ediyorum
Kizlar simdi gelsim eve. Cok uzun sürdü. Çünkü benim bal civcivim arkasını dönmüştü yüzünü dönsün diye cok ugrastik. Ama çok şükür hersey yolundaymis ve kizimiz olacakmis
Kizlar simdi gelsim eve. Cok uzun sürdü. Çünkü benim bal civcivim arkasını dönmüştü yüzünü dönsün diye cok ugrastik. Ama çok şükür hersey yolundaymis ve kizimiz olacakmis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cok cok tsk ederim tatlis anneler cok sagolun. Yarin guzel haberlerle yazmayi umut ediyorum
Son düzenleme: