Kizlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden canlarım
E bebekten Ariel sıvı deterjanını aldım canım lekeleri çok güzel çıkartıyor mis gibi de kokusu varKizlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden canlarım
Canim ben sirf bebeg deterjani almadim arel tait sivi deterjanlari ile yikadimKizlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden canlarım
Uni sıvı ve granülKizlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden canlarım
Dalan granül Matik kullaniyorum canım çok memnunum. E bebek baby me deterjanı kullandım hiç memnun kalmadım tavsiye etmemKizlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden canlarım
Bebeğim için ayrı almadım hepsini ariel ile yıkadım.Kizlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden canlarım
Ben dalin almıştım doktorum granül sabun olsun da farketmez dedi ayrıca ilk yıl yumuşatıcı kullanma çift durulama yap dedi aynı zamanda mutlaka ütüle bebek eşyalarını hem mikrobu ölüyo hem yumuşacık oluyo deterjan ne kadar olsa kimyasal içerdiği içinde ekstra durulama yapKizlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden canlarım
Canım ben kızımın elbiselerini roxy nin toz sabunu ile yıkadım yumuşatıcı ise uni baby kullandımKizlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ne önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden canlarım