Devlet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümra elif tarafından oluşturulan Devlet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,634 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlet
Konbuyu başlatan Zümra elif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatice❤️Ayşe Selen

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Devlet de sezeryana para almıyorlar diye biliyorum
Sigorta yoksa bildiğim kadarıyla devlet para alıyor yani ilk evlendiği ay eşimin sigortasından bile yararlanmıyordum o ara devlete muayene oldum 50 TL gibi bir ücret ödemiştim

Rabia00

Kayıtlı Üye
rank
Sigorta olsun olmasin hamileler devlet güvencesinde oluyor o yuzden doğum dahil hiçbir ücret talep edilmez.

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Devlet de sezeryana para almıyorlar diye biliyorum
Kızlar birşey sorucam ben özele gidiyorum da ama doktor tahlil istedi. Çok tutuyor bunun için devlet acile gitsem yapar larmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar birşey sorucam ben özele gidiyorum da ama doktor tahlil istedi. Çok tutuyor bunun için devlet acile gitsem yapar larmi
Yoksa devlet te her hangi bir doktora gidip benim doktor bunları istedi deyip o mu yonlendirir

İremsare

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yoksa devlet te her hangi bir doktora gidip benim doktor bunları istedi deyip o mu yonlendirir
Sağlık ocağına git bence

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar