Devlet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümra elif tarafından oluşturulan Devlet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,634 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlet
Konbuyu başlatan Zümra elif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatice❤️Ayşe Selen

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde esiminde sigortası yok ama 3 aydan sonra devlette muayenelerim ücretsiz yaptırıyorum çünkü analık hakkından faydalanıyorum doğumda ücret alacaklarını sanmıyorum çünkü 3 aydan sonra doğum dahil devlet seni sigortalandiriyor cnm ama bunu özellikle belirtmen lazım bana hep sigortan gözükmüyor diyorlar ben analık hakkından yararlanıyorum deyince tmm diyorlar ücret falanda odetmiyorlar

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Sigorta yoksa bildiğim kadarıyla devlet para alıyor yani ilk evlendiği ay eşimin sigortasından bile yararlanmıyordum o ara devlete muayene oldum 50 TL gibi bir ücret ödemiştim
Analık hakkı var belki ondan yararlanır diye düşündüm de bi sorsun yine de özel de sigorta olmasa bile diyo devlet analık hakkı ile yararlanıyorsunuz diyo

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Analık hakkı var belki ondan yararlanır diye düşündüm de bi sorsun yine de özel de sigorta olmasa bile diyo devlet analık hakkı ile yararlanıyorsunuz diyo
Onu bilmiyorum canım belki dediğin doğrudur ben kadın doğuma gittim muayene için hamile değildim ama bir muayene için bile para ödemiştim devlete ama bunada çok oluyor belki sistem değişmiştir inşallah

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Onu bilmiyorum canım belki dediğin doğrudur ben kadın doğuma gittim muayene için hamile değildim ama bir muayene için bile para ödemiştim devlete ama bunada çok oluyor belki sistem değişmiştir inşallah
Aynen analık hakkı veriyor devlet ama dediğin gibi grip bile olsa para kesiliyor

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Aynen analık hakkı veriyor devlet ama dediğin gibi grip bile olsa para kesiliyor
Ne kadar saçma ama değil mi hadi o zaman sigortadan sıkıntı yaşıyordum öyle kaldım yani ciddi birşeyim olsa git ödemeni yap öyle gel diyecekler devlet hastanesinin sen ya Allah yardım etsin gerçekten

Neslihan gayiranal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar birşey sorucam ben özele gidiyorum da ama doktor tahlil istedi. Çok tutuyor bunun için devlet acile gitsem yapar larmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yoksa devlet te her hangi bir doktora gidip benim doktor bunları istedi deyip o mu yonlendirir
Devlete randevu alip gidiceksin canim onlar sana yaparlar tahlilleri acilde yapmazlar

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar birşey sorucam ben özele gidiyorum da ama doktor tahlil istedi. Çok tutuyor bunun için devlet acile gitsem yapar larmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yoksa devlet te her hangi bir doktora gidip benim doktor bunları istedi deyip o mu yonlendirir
Ne tahlili istedi rutin kontrol mü yoksa özel testler mi cnm

Neslihan gayiranal

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar saçma ama değil mi hadi o zaman sigortadan sıkıntı yaşıyordum öyle kaldım yani ciddi birşeyim olsa git ödemeni yap öyle gel diyecekler devlet hastanesinin sen ya Allah yardım etsin gerçekten
Kızlar devlet hastanesinde sezeryan ameliyatı olucam da siğotirtam yok ne kadar üçret alıyorlar bilginiz varmı
Canim benim görümcem 4 ay önce dogum yapti onunda sigortasi yok ama analik hakki diye bir kanun var soyluyosun analik hakkindan yararlanicam die tek kurus ödemiyorsun 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar