Devletin verdigi monovit d vitamini damlayi kullaniyormusunuz

• Konbuyu başlatan Elife
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Elife tarafından oluşturulan Devletin verdigi monovit d vitamini damlayi kullaniyormusunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,579 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devletin verdigi monovit d vitamini damlayi kullaniyormusunuz
Konbuyu başlatan Elife
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi
E

Elife

Guest
Merhaba güzel anneler devletin verdiği monovit d vitamini damlasını mi kullanıyorsunuz yoksa var mi daha iyi özellikle Dr.tarafinfan önerilen fikriniz nedir

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler devletin verdiği monovit d vitamini damlasını mi kullanıyorsunuz yoksa var mi daha iyi özellikle Dr.tarafinfan önerilen fikriniz nedir
Sa Acd diye damla kullanıyorum ben canım doktor onerdi eczaneden aldım ıstahını acıyormus o damla verdim vereli de masallah ıstahlı

Bize bu damlayı sağlık ocağından hemşireler verdi biz kullanıyoruz hâlâ başka da hangi damla var bilmiyorum canım

Ben kullanıyorum canım günde 3 damla bazen unutuyorum ama aile hekimi vermişti onu kullanıyorum Çarşamba doktora gidicez kalça muayenesi için o zaman doktora da bı sorcam

Zehrao6

Kayıtlı Üye
rank
Bizede saglik ocagi monovit vermisti gunde uc damla kullaniyordum suan uc aylik devit 3 kullaniyoruz gunde bes damla 🤗
Doktor icerigi ayni bi farki yok demisti.

Zehrao6

Kayıtlı Üye
rank
Sanirim gelisimine gore baslatti. Bizim bebis biraz tosuncuk 3 aylik ama gelisimi 6 7 aylik bebek gibi yani bilemiyorum😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar