Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız bn yeni dahil oldum öbür postta yoktum bile daha bunda 7 8 tane yazmdm bile Allah yardım etsin vAlla tatlım o en zoruuu ah ne çektim.bendr yaz oldu mu daha iyi oluyor alistrmasi sanki sıcak yaa makinene bol yikamalar
Aynen kuzum yazdı antibiyotik verdi Salgın varmış boğazları çok kötü şişmiş Diğer ilaçlar da evde vardı zaten Ventolin havasını kullanmaya devam etsin dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay nasıl güzel keşke benim de annem yanımda olsaydı ben de gitseydim bir nefes alsaydım
Ay nasıl güzel keşke benim de annem yanımda olsaydı ben de gitseydim bir nefes alsaydım
Ben de ne yapayım kuzum evleri falan süpürdüm sildim laren hanıma çorbasını yaptım daha yeni oturdum Tabii oturmak sayılırsa ütüm var bir sürü
Canım işler bitmezki tam oturuyorum makinada çamaşır yada düzeltmem gereken bulaşıklar aklıma geliyo yada ütü bitmezki ev işleri Allah kolaylık versin inşallah canım
Canım işler bitmezki tam oturuyorum makinada çamaşır yada düzeltmem gereken bulaşıklar aklıma geliyo yada ütü bitmezki ev işleri Allah kolaylık versin inşallah canım
Aynen kuzum yazdı antibiyotik verdi Salgın varmış boğazları çok kötü şişmiş Diğer ilaçlar da evde vardı zaten Ventolin havasını kullanmaya devam etsin dedi
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah tez zamanda toparlar kuzucuk
Ben de ne yapayım kuzum evleri falan süpürdüm sildim laren hanıma çorbasını yaptım daha yeni oturdum Tabii oturmak sayılırsa ütüm var bir sürü
Tuvalet eğitimi nasıl gidiyor kuzum
Çok zor canım ya goturdugumde yapiyo çişini ama getirdiğimde başka bı ise gittiğim gibi bakıyorum altını ıslatmisyani ful onunla ilgilenmem lazım ama öylede nasıl olacakki küçük bebek var ev işleri temizlik yemek derken Zor olacak anlaşılan